Maricela Cobuz

Maricela Cobuz. Deputata PSD de Suceava, fiindcă se dă mare c-ar fi rezolvat la Bucureşti pentru ca TAROM-ul să suplimenteze zborurile de Suceava, chipurile, pentru simplii suceveni şi pentru a contribui la dezvoltarea turismului.

Deputata PSD de Suceava, Maricela Cobuz, a trecut de la spitale la avioane. Doamna doctor nu se preocupă doar de sănătatea cetăţenilor, ci şi de deplasarea acestora. Maricela Cobuz l-a interpelat pe ministrul Transporturilor, după care a trimis următorul comunicat: „Aeroportul Internațional Ștefan cel Mare din Suceava, modernizat începînd cu anul 2013, a înregistrat o creștere a numărului de pasageri pe ruta Suceava-București-Suceava, astfel fiind necesară suplimentarea numărului de zboruri interne. Datorită numărului mare de solicitări venite din partea cetățenilor la cabinetul parlamentar am adresat în luna septembrie a acestui an o interpelare domnului Ministru Lucian Șova cu privire la suplimentarea curselor aeriene directe. Solicitările adresate la cabinetul parlamentar vizau suplimentarea cu o cursă în dimineața de luni pe ruta Suceava-București și o altă cursă pe ruta București-Suceava în după-amiaza de miercuri. Noile curse aeriene au fost introduse, conform planului de operare, astfel încît să se poată răspunde pozitiv solicitărilor de trafic pe ruta în cauză, dar și a disponibilității flotei aeriene deținute de către companie. (…) În calitate de deputat de Suceava, consider o oportunitate existența mai multor zboruri interne, avînd în vedere și aspectul turistic al Bucovinei”.

Deci, doamna deputat nu a vrut cursele de luni şi de miercuri pentru parlamentarii de Suceava şi de Botoşani, care au de plecat şi de venit pe gratis, ci pentru sucevenii simpli şi pentru turişti. Vin turiştii miercurea şi pleacă lunea, ceva de speriat!

Haideţi, doamna deputat, chiar credeţi că ne duceţi de nas? Şi chiar credeţi că interpelarea dumneavoastră a determinat TAROM-ul să suplimenteze numărul de curse? 

Fiţi sociabili!