Mai trebuie depus jurămîntul

Deputata PSD de Suceava, Maricela Cobuz, a făcut o dezvăluire incredibilă: Viorica Dăncilă a cîştigat, deja, Preşedinţia României

Mai trebuie depus jurămîntul

Deputata PSD de Suceava, Maricela Cobuz, a anunţat onorata asistenţă prezentă la o şedinţă a Camerei Deputaţilor că în perioada 29 august – 1 septembrie a fost la mare, la Mamaia. Însă, nu pentru a se rostogoli pe nisipul fierbinte şi nici pentru a tăia valurile cu braţele sale muncite în Parlament, ci pentru a participa la „Școala Politică de Vară OFSD”.

Am reţinut din epocala cuvîntare a doamnei Cobuz că dumneaei este mîndră că face parte din PSD şi din cea mai mare organizaţie de femei din ţară şi că „noi, femeile social-democrate, am sprijinit întotdeauna femeile din România, am dezvoltat politici sociale care au schimbat lucrurile în bine. Împreună facem posibile cele mai dificile schimbări și cele mai ambițioase realizări”. În încheiere, Maricela Cobuz i-a urat „succes maxim viitorului președinte Viorica Dăncilă, prima femeie Președinte din istoria României”.

Aşadar, în perioada 29 august – 1 septembrie la Mamaia, şi numai la Mamaia, au avut loc alegeri pentru Preşedinţia României, iar acestea au fost cîştigate de Viorica Dăncilă, care, pentru a-şi intra în rol, nu mai trebuie să depună decît jurămîntul.

Foaie pentru jurăminte, inimă şi literatură

Fiţi sociabili!