Mai activişti decît doamna Aglaia şi domnul Gheorghe

PLUS-ul lui Dacian Cioloş şi-a făcut echipă şi la Suceava. Una din care cică ar face parte 200 de membri. Şeful de grup este Adrian Radu Rey, un economist în vîrstă de 36 de ani, care e pe punctul de a-şi termina doctoratul în economie. Mult succes!

Domnul Rey a declarat că nu a făcut politică pînă în octombrie 2018, atunci cînd s-a înscris în PLUS, dar a recunoscut că a lucrat la Cancelaria lui Victor Ponta şi la cea a lui Dacian Cioloş. Să spunem că fiind angajatul premierului Cioloş domnul Rey nu a făcut politică, dar nu prea putem spune cu toată gura, fiindcă domnul Cioloş a condus „Guvernul meu”, adică Guvernul preşedintelui PNL al României, Klaus Iohannis. În schimb, putem spune cu toată gura că domnul Rey a făcut politică la greu atunci cînd a făcut parte din Guvernul Ponta, în fruntea căruia se afla liderul PSD.

Adrian Radu Rey nu face decît să adopte comportamentul şefului său, Dacian Cioloş, care şi el se dă fată mare în politică. Numai că domnul Cioloş a fost şeful de cabinet al ministrului PNL al Agriculturii, Gheorghe Flutur, şi a fost instalat comisar european pe agricultură cu sprijinul unui guvern politic din România. Cît priveşte prezenţa domnului Cioloş la vîrful „Guvernului meu”, nu mai are rost să comentăm.

Vă reamintesc că la finele anului trecut, PLUS-ul a fost vîrful de lance al campaniei de strîngere de semnături pentru iniţiativa „Oameni noi în politică”. Aceştia sînt oamenii noi: Dacian Cioloş şi Adrian Radu Rey. Şi alţii ca ei.

Totuşi, de ce se dau ieşiţi din spuma mării cei de la USR, cînd de fapt ei sînt proaspăt ieşiţi din birourile unor instituţii politice? A, n-au avut carnete de membru? Da, dar au făcut parte din proiecte politice la nivel înalt şi sînt mai activişti de partid decît doamna Aglaia, pensionara de la PSD Bălcăuţi, şi decît domnul Gheorghe, profesorul de la PNL Moldoviţa.  

Comentariu difuzat de Radio Top Suceava – 104 FM şi radiotop.ro.

Fiţi sociabili!