Magdalena Iurescu

„Sînt foarte emoţionată, este ziua mamei mele şi vreau să-i fac o bucurie şi să cîştig ediţia din această seară. Ar fi cea de-a şaptea. Încă de cînd eram mică mama mi-a fost cel mai mare sprijin. Îmi citea şi mă învăţa poezii, iar de la 6 ani m-a învăţat tabla înmulţirii, chiar dacă încă nu mergeam la şcoală. Ea m-a susţinut şi în perioada facultăţii. Mergea cu mine, îmi citea cursurile şi bibliografia pentru examene, ca să le pot înregistra, mai ales că materiale de specialitate nu prea se găsesc la Asociaţia Nevăzătorilor”.

Şi Magdalena Iurescu, o tînără nevăzătoare de 27 de ani din Bilca, absolventă a două facultăţi în cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava şi deţinătoare de doctorat, a mai cîştigat încă trei ediţii şi marele premiu, constînd într-o Dacia Logan. Este cea mai tînără concurentă care a cîştigat vreodată concursul „Cîştigă România!” găzduit de TVR 2 şi prezentat de Virgil Ianţu.

După victoria din finală, echipa emisiunii a ţinut să-i transmită Magdalenei următorul mesaj: „Magdalena Iurescu a cîștigat 10 ediții, Marele Premiu al emisiunii, dar mai ales inimile celor care au urmărit-o cu emoție timp de peste două săptămîni la « Cîștigă România! ». Chiar și-n ultima ediție a fost relaxată, a răspuns cu zîmbetul pe buze și a dovedit o perspicacitate și o logică imbatabilă! Draga noastră Magda, ești un OM frumos și meriți să-ți împlinești visul, acela de a deveni profesoară la Liceul Special pentru Deficienţi de Vedere din Buzău, pe care l-ai urmat! Noi, cei din echipa emisiunii, îți vom fi mereu alături! Succes!”.

Felicitări pentru performanţa deosebită şi mult succes, Magdalena!

Fiţi sociabili!