Your browser does not support the audio tag. https://live.radiotop.ro/radio/8000/radio.mp3?1605648477
Acasă Jupan de salon Jupâni de Salon

Jupâni de Salon

De curînd, în Țara Dornelor a avut loc prima etapă a campaniei umanitare intitulată sugestiv ”Nu mîncăm doar de Crăciun și de Paște”. Referitor la acest proiect, coordonatorul Serviciului Salvamont din Vatra Dornie, Petru Ariciuc, a declarat: „De Crăciun toată lumea a fost bună, de Crăciun toată lumea și-a adus aminte să dăruiască. Însă, persoanele nevoiașe, persoanele în dificultate și copiii cu părinți plecați în străinătate sau lăsați la bunici au nevoie de sprijin tot timpul anului. Nu mîncăm doar de Crăciun sau de Paște. Poate atunci facem doar excese. În rest, mîncăm tot timpul anului”.

La prima deplasare, beneficiarii au fost din Vatra Dornei, Iacobeni, Ciocănești și Cîrlibaba. Au fost opt mașini cu 25 de voluntari care au parcurs aproximativ 160 de kilometri. Vor urma acțiuni la Crucea, Panaci și Neagra Șarului, iar apoi la Dorna Candrenilor și Poiana Stampei.

Campania de oferire de pachete care conțin zahăr, ulei, orez, făină, conserve, rechizite școlare și dulciuri este derulată de Salvamont Vatra Dornei, Tășuleasa Social, Crucea Roșie Suceava și Vatra Dornei, Bucovina Off-Road și Vatra Dornei Tineret.

Exit mobile version