Ionuţ Adrian Ungurean

Ionuţ Adrian Ungurean. Subcomisarul care se află la conducerea Poliţiei Municipiului Suceava, pentru că nu i-a informat pe suceveni pe unde pot să circule cu maşinile în timpul vizitei preşedintelui Klaus Iohannis.  

Miercuri, 31 octombrie, în municipiul Suceava a fost mai mult forfotă ca de obicei. Era aşteptat preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru a depune o coroană de flori la bustul lui Iancu Flondor din apropierea Palatului Administrativ. Totodată, domnul Iohannis era aşteptat în vizită la Muzeul de Istorie şi să participe la un eveniment la Cetatea de Scaun.

Cu o zi înainte, în Suceava şi-au făcut apariţia angajaţi ai SPP-ului, adică ai serviciului însărcinat cu paza şi protecţia preşedintelui României. Sepepiştii au „măturat” locurile pe unde trebuia să treacă domnul Iohannis şi au stat de vorbă cu oficialii care urmau să intre în contact cu acesta. Aşa cum se întîmplă în asemenea situaţii s-au stabilit trasee clare şi s-au împărţit responsabilităţi. Din planul de acţiune au făcut parte şi poliţiştii de la Municipiu, inclusiv cei de la Rutieră. În timpul vizitei care a început undeva în jurul orei 11.00 au fost şi cîteva porţiuni de drum blocate pentru diferite perioade de timp.

În condiţiile în care în Suceava traficul este infernal, blocajele prezidenţiale nu au făcut decît să-i irite pe şoferi. Iritarea a fost cu atît mai mare cu cît nu s-a ştiut unde şi pentru cît timp traficul va fi blocat. Era de datoria Poliţiei Municipiului Suceava să anunţe public programul blocajelor, însă acest lucru nu s-a întîmplat.

Bine că Poliţia Suceava trimite comunicate cu tot felul de chestioare pe care le face şi are pretenţia ca acestea să fie mediatizate, dar cînd sînt lucruri care afectează în mod direct atîtea şi atîtea persoane nu se sinchiseşte să transmită două rînduri. Nu-i bine, domnule subcomisar, nu-i bine, domnule Ungurean!

Fiţi sociabili!