Ioan Ciutac

Ioan Ciutac

Ioan Ciutac. Secretarul Primăriei Suceava, pentru că, prin cadourile pe care i le face fiului său, Andrei, afişează o atitudine sfidătoare la adresa opiniei publice.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, nici usturoi nu a mîncat în concediu, nici gura nu-i miroase. Primarul a spus că el a fost în concediu şi că habar nu avea că Andrei, fiul secretarului Primăriei, Ioan Ciutac, a primit dreptul de a-şi pune o tonetă în zona de agrement de pe Tătăraşi. Şi Ioan Ciutac a fost în concediu şi, evident, nici el nu ştia că băiatul lui va primi dreptul de a vinde apă, sucuri şi cafele pe Tătăraşi.

Andrei Ciutac a primit afacerea pe şest, adică fără ca municipalitatea să facă un anunţ cu privire la intenţia de a găsi o firmă care să se ocupe de hidratarea copiilor, părinţilor şi bunicilor care merg la zona de agrement. Mai mult, pentru vînzări mai mari a fost anulată cişmeaua de pe Tătăraşi, care a reapărut de-abia după ce presa a semnalat acest lucru. Primarul a declarat că şi alte firme care vor să vîndă sucuri şi cafele pe Tătăraşi pot primi dreptul să o facă. Andrei Ciutac este cel care a încurcat lucrurile pe Tătăraşi, lăsîndu-i pe suceveni pe uscat, fiindcă după ce a cîştigat licitaţia referitoare la exploatarea cafenelei de-acolo a ajuns la concluzia că e cam mare chiria şi a contestat licitaţia, cafeneaua rămînînd nefolosită.

Tot Andrei Ciutac a revenit la preşedinţia clubului de fotbal Foresta, care la jumătatea anului a retrogradat din liga a II-a în liga a III-a. Săptămîna trecută, Primăria unde tata este numărul 2, i-a oferit Forestei un contract de finanţare de 800.000 de lei, cu toate că actele depuse nu sînt tocmai în regulă şi a existat o contestaţie cu privire la acordarea finanţării. Sponsorizarea s-a făcut cu sprijinul tuturor partidelor din Consiliul Local.

E normal ca tatăl să-şi ajute fiul, dar ce e prea mult e prea mult. E sfidător de mult.

Fiţi sociabili!