Ilie Niţă

Ilie Niţă. Senatorul ALDE din Suceava, pentru că este trădător de profesie şi fiindcă atunci cînd deschide gura, şi o face foarte rar, dar bine face, spune nişte prostii de te doare mintea. Mintea din cap.

De cînd a ajuns printr-o minune senator, suceveanul Ilie Niţă de la ALDE n-a deschis gura ca să audă electoratul cum gîndeşte şi ce timbru vocal are. Probabil că dacă s-ar face un sondaj de opinie, 99,99% dintre suceveni habar nu au că judeţul nostru are un senator pe nume Ilie Niţă. Acel 0,001 este reprezentat de rudele, vecinii şi cîţiva, numai cîţiva dintre cunoscuții domnului Niţă.

Declaraţia făcută de senatorul ALDE de Suceava săptămîna trecută demonstrează că acesta are un prieten foarte bun, căruia ar trebui să-i mulţumească pentru că l-a sfătuit să nu deschidă gura pentru că riscă să se facă de rîs. Întrebat cum comentează decizia ALDE de a părăsi guvernarea, Ilie Niţă a declarat: „Cînd se ia o hotărîre, noi trebuie să fim de acord pentru că este spre binele nostru, al românilor, a poporului şi a întregii ţări”. Poftim? Te doare mintea. Mintea din cap.

Am încercat să înţeleg ceva şi pînă la urmă am ajuns la concluzia că ar fi fost indicat ca ALDE nici să nu intre la guvernare, dacă vine acum cineva de la ALDE şi spune că-i bine pentru popor şi pentru ţară că partidul lui a părăsit guvernarea. Asta, după ce a stat mai bine de trei ani lipit de PSD, de guvernare şi de funcţii.

Întrebat dacă-l bate gîndul să trădeze ALDE pentru PSD sau dacă rămîne în ALDE, Ilie Niţă a spus: „Absolut. Este un partid care ne-a luat, ne-a sprijinit cînd a fost nevoie şi acum este normal să-l sprijinim tot la fel cum partidul ne-a sprijinit pe noi”. Uluitor. Te doare mintea. Mintea din cap.

La cîteva ore după ce a spus că rămîne în ALDE, traseistul profesionist, care a mai fost pe la PD, PRM şi PNL, a anunţat că trece la PSD.

Fiţi sociabili!