Ilie Boncheş

Ilie Boncheş. Primarul PNL al municipiului-staţiune Vatra Dornei, fiindcă, în ciuda dovezilor, a spus că treaba-i bună în ceea ce priveşte lucrările de asfaltare din localitate.

După mulţi ani de zile în care străzile din Vatra Dornei n-au văzut o lingură de asfalt, în sfîrşit a dat norocul peste ele. Municipalitatea a prins un proiect cu fonduri europene, iar cîteva străzi au primit ordin să se întindă pe spate şi să se relaxeze, pentru că urmează să fie unse din cap pînă în picioare cu un strat sănătos de asfalt. Numai că stratul seamănă cu nişte magiun de proastă calitate care-ţi alunecă imediat de pe felia de pîine. Unii dorneni s-au şocat cînd au văzut că asfaltul proaspăt turnat se desprinde cu mîna, au făcut nişte filmuleţe şi le-au dat drumul în spaţiul public.

O echipă Digi 24 s-a deplasat la Vatra Dornei pentru a-l întreba pe primarul PNL, Ilie Boncheş, ce se întîmplă. Şi primarul a răspuns: „Ceea ce se întîmplă acum este o egalizare a asfaltului. Deci, nu s-a întîmplat să pună o fază definitivă. Urmează bordurarea, urmează stratul de uzură. Deci, sîntem în prima fază de lucru”.

Imaginile au fost văzute şi de un specialist în drumuri, care le-a promis reporterilor că nu le va arăta filmarea şi curcilor pe care le creşte în timpul liber, fiindcă nu ar vrea ca acestea să moară de rîs. Nu trebuie să fii inginer de drumuri ca să-ţi fi dat seama despre aiureala care a pus stăpînire pe unele drumuri din Dorna, însă cu toate acestea primarul nu a văzut nimic în neregulă şi s-a apărat spunînd că de lucrări se ocupă un specialist din primărie, cineva de la Inspecţia în Construcţii şi dirigintele de şantier.

În final, din nou Jupânul de Pardon al săptămînii: „Ne bucurăm că şi Dorna va avea o schimbare bună, dar rău voitorii vor fi peste tot”. Cînd a vorbit despre schimbare, domnul Boncheş s-a referit la asfaltări, nicidecum la rezultatul alegerilor locale de anul viitor.  

Fiţi sociabili!