Haideţi să ajutăm cu un vot!  

Sîmbătă, 26 ianuarie 2019, primarul comunei Crucea, Dorin Rusu, se relaxa şi el ca tot omul. Domnul Rusu nu a ales să meargă la bufet sau să urmărească un meci de fotbal ori un film de acţiune, ci a preferat Eurovision-ul românesc. Ştim lucrul ăsta pentru că domnul primar a postat următorul mesaj: „DRAGI PRIETENI… HAIDETI VA ROG SA AJUTAM CU UN VOT….. SMS TELEFON cu textul 05 la 1264 dupa START VOT. Eurovisionul in direct pe TVR 1 de la 21:00-SA NU UITAM CA A FOST LA ZIUA COM CRUCEA SEPT-2018”.

Nu ştim pentru ce interpret sau interpretă a făcut lobby domnul Rusu şi nici dacă acesta/aceasta a cîştigat. În schimb, putem intui că efortul primarului de la Crucea de a scrie pe Facebook nu va rămîne nerăsplătit.

E posibil ca la anul, în primăvară, interpretul sau interpreta să-i invite pe cei pentru care a cîntat la Crucea, tot de pe reţelele de socializare, să-l voteze pe Dorin Rusu la conducerea „COM CRUCEA”: „DRAGI PRIETENI… HAIDETI VA ROG SA AJUTAM CU UN VOT… Alegerile locale in direct în COM CRUCEA de la 07.00-SA NU UITAM CA A ORGANIZAT SPECTACOLE DE ZIUA COM CRUCEA”.

Lobby McFerrin

Fiţi sociabili!