Gheorghe Sava

Ştirea cu ieşirea la pensie a lui Gheorghe Sava, mai cunoscut ca „domnul Ghiţă” printre săteni şi colegi, s-a bucurat de mare succes. Cel puţin pe pagina de facebook a Radio Top Suceava unde au fost mii de vizualizări şi zeci de comentarii, toate favorabile fostului angajat al Primăriei Şcheia. Nu e de ici de colo să lucrezi 45 de ani într-un singur loc, aşa cum este cazul domnului Ghiţă. De aceea, dar şi pentru că proaspătul pensionar a rezistat sub nu mai puţin de 17 primari, actualul primar, Vasile Andriciuc, a organizat o festivitate specială pentru domnul Ghiţă. De faţă cu toţi salariaţii primăriei, care l-au aplaudat şi l-au îmbrăţişat, domnul Ghiţă a primit din partea primarului un stilou personalizat, un tort ornat şi un buchet de flori din partea „celor 6.800 de femei din comună”, după cum a spus domnul Andriciuc.

Gheorghe Sava a fost felicitat de toată lumea pentru activitatea sa, pentru că i-a învăţat şi pe cei mai tineri ce ştie şi pentru că a fost un coleg de nădejde. După spusele primarului, domnul Ghiţă este inventatorul serbărilor cuplurilor de aur, modă care s-a extins apoi în tot judeţul nostru. În urmă cu 13 ani, la propunerea lui Gheorghe Sava, primarul Vasile Andriciuc a organizat primul eveniment dedicat localnicilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Primarul l-a lăudat pe domnul Sava pentru cît a fost de ordonat şi pentru memoria bună pe care o are, acesta ştiind foarte bine unde sînt păstrate şi actele cele mai vechi.

Gheorghe Sava, pentru activitatea sa, şi primarul Vasile Andriciuc, pentru că nu l-a lăsat pe domnul Ghiţă să plece oricum din primărie, sînt Jupânii de Salon ai săptămînii.  

Fiţi sociabili!