Gheorghe Cotin

Gheorghe Cotin. Şeful Corpului de Control al Prefecturii Suceava, fiindcă sînt informaţii că ar fi condus băut şi că a refuzat să sufle în fiolă, motivînd că nu a făcut-o pentru că se simţea rău pentru că nu-şi luase pastilele, avînd o problemă medicală, şi dorea să ajungă cît mai repede la spital.

Cotin, pericol public! Cam aşa probabil că şi-ar fi intitulat articolul, dacă ar fi fost jurnalist, şoferul care a văzut cum maşina condusă de Gheorghe Cotin umbla pe trei cărări. Şoferul care a văzut maşina cu număr de MAI circulînd dinspre Fălticeni spre Suceava alandala pe 6 februarie, în jurul orei 16.00, a sunat la 112, iar poliţiştii au oprit autoturismul. Pentru că şeful Corpului de Control al Prefecturii a refuzat să sufle în fiolă, acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sînge. Prefectul Alexandru Moldovan a declarat că a fost sunat în seara aceleiaşi zile de subalternul său, care i-a spus că din cauza problemelor medicale a ameţit şi a fost oprit în trafic la intrarea în Suceava. Şi că nu a suflat în fiolă fiindcă se simţea rău din cauză că nu-şi luase medicamentele şi dorea să ajungă cît mai repede la spital.

Domnul Cotin avea ordin de serviciu pentru deplasarea la Primăria Rîşca în ziua aceea şi este posibil ca ospitalierii angajaţi ai primăriei să-l fi omenit cu ceva pe şeful de la Suceava. Pînă în prezent, Prefectura Suceava i-a interzis domnului Cotin să mai conducă maşini din cadrul instituţiei şi l-a dat pe mîna comisiei de disciplină.

Gheorghe Cotin lucrează în Prefectura Suceava de cînd hăul şi părăul. Şi tot şef a fost. Domnul Cotin este angajatul instituţiei de pe vremea cînd era în PD-ul lui Traian Băsescu. Ca să-şi păstreze postul, prin 2003, Gheorghe Cotin a trădat PD-ul pentru a se înscrie în PSD.

Traseismul politic l-a ajutat pe domnul Cotin să-şi păstreze postul pe care, însă, l-ar putea pierde din cauza traseului Rîşca – Suceava. Un traseu parcurs într-un anume fel.

Fiţi sociabili!