George Ionuţ Apetrei

George Ionuţ Apetrei. Preotul de la Biserica „Sf. Mucenic Gheorghe” din Mitocu Dragomirnei, fiindcă s-a urcat băut la volan, a lovit trei femei, pe una dintre acestea omorînd-o, şi a fugit de la locul faptei.

Dacă preotul George Ionuţ Apetrei doar s-ar fi îmbătat şi nu s-ar fi urcat la volan, n-ar fi fost nimic de comentat. Însă, acesta, rupt de beat, a considerat că nu poate merge pe jos de la biserica pînă acasă şi a luat maşina cu care a intrat într-un grup format din trei femei. Cea mai ghinionistă dintre acestea a încetat din viaţă. Dumnezeu să o ierte!

Popa, că preot nu-i putem spune, în loc să oprească, să încerce să o salveze pe femeie şi să sune la 112 a şters-o acasă, acolo unde a fost găsit de poliţişti. Fratele victimei Alina Roşca a declarat pentru „Monitorul de Suceava” că toată lumea din Mitocu Dragomirnei ştie că popa se îmbată şi circulă cu maşina: „Se ştia că umblă beat la volan. Ce să îi spui, că e popă…”. Toată lumea, mai puţin poliţiştii din zonă care nu l-au lăsat fără permis. Poate demarează Poliţia Judeţului o anchetă, să vadă de ce popa mai avea permis.

Aşadar, popa Apetrei, cel care ţine lecţii la biserică, iar credincioşii trebuie să-l asculte, a condus băut, a omorît o femeie şi a fugit de la locul faptei. Jos sutana, popă!

În această rubrică era normal să-i facem loc şi cocalarului Iulian Chetrariuc, un tînăr în vîrstă de 26 de ani, şi el tot din Mitocu Dragomirnei, ca popa, pentru că a intrat din plin cu bolidul Audi A8 într-o femeie care-şi plimba copilul cu căruciorul. Cumplitul accident a cărui victimă a fost purtătoarea de cuvînt a Şcolii de Jandarmi Fălticeni, Irina Airinei, a avut loc pe trecerea de pietoni de la Palatul de Justiţie din Suceava ziua în amiaza mare.

Mare-i grădina Domnului şi mulţi şoferi i-au sărit gardul. Din păcate.

Dumnezeu să le odihnească pe victime şi condoleanţe familiilor acestora.  

 

Fiţi sociabili!