Generaţia fără furat

·       Primarul PNL al Sucevei, Ion Lungu, vrea să organizeze o licitaţie pentru concesionarea serviciului de strîngere a cablurilor, fiindcă „este urît să vezi atîrnînd cabluri pe toţi stîlpii atunci cînd intri în oraş”. Corect. Sugerăm ca, în acelaşi timp, să declanşeze şi o operaţiune de strîngere a mulţilor salariaţi din cadrul municipalităţii, pentru că este urît să vezi atîrnînd angajaţi de toate balustradele atunci cînd intri în primărie.

·       Şi în acest an, Zilele Sucevei vor avea loc în perioada 22-24 iunie la Iulius Mall. Aşteptăm ca, la schimburi culturale, Zilele Iulius Mall să aibă loc în centrul Sucevei.

·       Cornelius Zirbo, elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Dinu Lipatti”, a cîştigat Marele Trofeu „Lira de Aur” şi a primit din partea Consiliului Judeţean Suceava un premiu în valoare de 1.000 de euro. Totuşi, nu ar trebui ca valoarea premiului să fie de 1.000 de lire? Din alea sterline.

·       Senatorul PSD de Suceava, profesorul Virginel Iordache, a ţinut un scurt discurs la „Lira de Aur”, în care le-a promis celor prezenţi că nu le va cînta, de teamă că ar putea rămîne singur. A greşit domnul Iordache, fiindcă la concursurile de muzică cultă lumea e mai mereu încruntată şi s-ar bucura ca cineva să o facă să rîdă cu poftă.

·       Deputata PSD de Suceava, Maricela Cobuz, a declarat că va susţine legislaţia împotriva fumatului, „astfel încît în anul 2035 să devenim generaţia fără fumat”. Lăsaţi, doamnă, nu ne mai faceţi atîta bine cu forţa. Mai bine v-aţi întreba colegii în ce an va apărea generaţia fără furat?

·       Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu şi-a exprimat nemulţumirea în legătură cu faptul că de cînd a luat guvernarea, PSD a ignorat complet problemele copiilor României. Nu chiar ale tuturor copiilor, ci doar ale celor care nu-s ai şefilor partidului.

·       Şi USR critică intenţia Consiliului Judeţean Suceava de a toca un milion de euro pentru construirea unei noi săli de şedinţe, căreia să-i spună Sala Unirii, în condiţiile în care nu de mult Sala „Ştefan cel Mare” a fost renovată. În încercarea de a-i face pe cei de la Uniunea Salvaţi România să tacă, administraţia judeţeană le va promite că-i va spune noului edificiu Sala Uniunii.

 

Fiţi sociabili!