Fost prefect, viitor candidat la primărie

Şi-acum să curgă citatele. Citatele dintr-un interviu luat de colegii de la newsbucovina. „Marea problemă a administrației Ion Lungu este că se confundă cauzele cu efectele. Este un lucru pe care îl face de 16 ani de zile și din păcate vedem ceea ce s-a întîmplat”. (…) „Vorbim de cele două componente ale traficului: zona pietonală și zona rutieră. În momentul cînd cele două fluxuri care participă la trafic se intersectează foarte mult se creează foarte mari probleme în trafic și, din păcate, am ajuns la situații dramatice, cînd au fost accidente foarte grave pe treceri pentru pietoni în municipiul Suceava. Avem foarte multe treceri pentru pietoni. Nu s-a luat nici o măsură pentru a separa traficul pietonal de traficul rutier”. (…) „Aglomerația în trafic în municipiul Suceava este legată și de alternanța de la două benzi la o singură bandă. Intri de pe două benzi la sensul giratoriu pe o singură bandă și te oprești și la o trecere pentru pietoni, ceea ce generează blocaje”. (…) „Nu există o soluție generală. Trebuiesc găsite soluții punctuale, plecat de la cartier la cartier și ar trebui discuții cu specialiști. Sînt municipii care au făcut un management de trafic eficient ca Brașov, Cluj”. (…) „E nevoie de transport local eficient, în siguranță și la timp și să devină o alternativă”.

Declaraţiile au fost făcute de Florin Sinescu, prezentat ca fost prefect al judeţului Suceava. Prezentarea este corectă, pentru că, în general, lumea îl ştie pe domnul Sinescu pentru că a fost prefect al Sucevei, şi nu fiindcă în prezent este şef de serviciu în cadrul aceleiaşi instituţii.

Însă, declaraţiile lui Florin Sinescu nu sună ca cele ale unui fost prefect, ci ca ale unui viitor candidat. Cum la ce candidat? La funcţia de primar al municipiului Suceava. Cum domnul Sinescu a spus în timpul interviului că ar putea candida, e clar. Acesta va candida în proporţie de 99,99%. Rămîne de văzut din partea cui.  

Comentariu difuzat de Radio Top Suceava – 104 FM şi radiotop.ro

Fiţi sociabili!