Fiul şi-a furat mama împreună cu un prieten.

După ce poliţiştii l-au testat regulamentar, omul n-a putut da vina pentru accident nici măcar pe consumul de băuturi alcoolice, pentru că ajunsese în şanţ treaz-trezuţ.

Se pare că în cauză este vorba doar de sperietura pe care a tras-o fiul mai mult din cauza dispariţiei sumei de bani.

Profesoara contactată de asemenea de noi nu recunoaşte că ar fi săvîrşit vreun abuz, rezumîndu-se să ne declare: nu declar nimic.

Inspectorii au închis un magazin în care se şi chefuia la botul calului.

Este bine cînd omul se trezeşte măcar în al 12-lea ceas. Pentru noi, românii, consider că acest timp a sosit.

În jurul orei 14, la Ilişeşti s-a produs o coliziune demnă de Hollywood între un moped amărît şi un tir marca Roman.

Reamintim că prima supoziţie a judiciariştilor criminalişti în cazul victimei găsită cu pantalonii pe vine a fost de viol urmat de moartea acesteia.

S-a procedat la însoţirea celui în cauză în locul unde lăsase autoturismul şi s-a constatat că atît maşina cît şi cele şase persoane nu mai erau.

Elena în vîrstă de 59 de ani din aceeaşi localitate a venit de dimineaţă în vizită la sora sa Eufrosina. Aceasta din urmă era ieşită prin vecini, acasă fiind doar soţul ei Vasile mort de beat.

De cum se lasă seara începe goana automobilelor ce se vor înghesui pe strada în pantă de lîngă biserică iar şirul lor urcă sus, tot mai sus, pînă nu se mai zăresc.

Pentru unii, popicii de pe mijlocul drumului meniţi să protejeze vopseaua au devenit mijloc de distracţie pe mijlocul drumului.

Fiul şi-a furat mama împreună cu un prieten.

Nicolae trăia de mai multă vreme singur hălăduind pe unde apuca şi fiind cunoscut drept ceea ce într-un jargon neoficial dar oficializat se cheamă boschetar.

Culiţă a fost bătut mai precis după cum am fost informaţi dat cu capul de pereţi şi de grilajul unei crîşme din localitate.

Sora a vrut să-şi scape fratele beat mort de la răspundere penală pentru că sîngele apă nu se face dar nici alcool etilic.

Samoil era de regulă ofiţer de serviciu.

 

Fiţi sociabili!