Fie grăunţa cît de rea, tot mai bine-n ţara ta

·       Managerul Cornel Vieru a anunţat că-n 2017 au fost angajaţi pe perioadă nedeterminată doi medici specialişti şi un farmacist, iar la începutul acestui an a venit un medic specialist neonatolog, după ce şi-a terminat Rezidenţiatul. Aşadar, încet-încet va fi spital şi la Gura Humorului. Şi-ncă spital cu doctori, nu aşa.
·       Conform senatorului PNL de Gura Humorului, Daniel Cadariu, PSD a realizat doar 5% din programul de guvernare. Foarte bine, că dacă ar fi fost 10% l-ar fi considerat comision şi l-ar fi băgat în buzunar.
·       Conform aceluiaşi senator, „în 2017, pentru prima dată în ultimii ani, în raportul de evaluare al Mecanismului de Cooperare şi Verificare al Comisiei Europene a fost constatat un regres”. Şi dacă în ceilalţi ani au fost constatate progrese ce s-a întîmplat? S-a ridicat regimul de monitorizare ori a fost România primită în spaţiul Schengen?
·       Viceprimarul PMP al Sucevei, Marian Andronache, consideră bugetul pe 2018 ca fiind unul „echilibrat şi realist”. Dar cum naiba să-l fi considerat, dezechilibrat şi văzduhist, că doar l-a votat.
·       În cadrul unei întruniri care a avut loc la Pojorîta, membrii Consiliului Executiv Judeţean al PMP, primarii şi liderii de organizaţii din zona de munte au stabilit că-l vor susţine pe Marian Andronache pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PMP, la alegerile programate pe 10 martie. La sfîrşitul întîlnirii, pemepiştii au strigat „Nu bombei cu neutroni!” şi „Andronache pace!”.
·       Şeful Gărzii Forestiere Suceava, Mihai Găşpărel, a spus că-n 2017 s-au organizat două acţiuni de repopulare cu fazani în fonduri cinegetice din Suceava şi Iaşi. Pentru zonele non-cinegetice nu este nevoie de nici o acţiune de repopulare, acestea fiind suprapopulate.  
·       Primăria Fălticeni a informat că a cumpărat două tone de grăunţe pentru cele aproximativ 200 de lebede de pe iazurile din localitate. Cu gîndul la ce-au păţit strămoşii lor cu ani în urmă la Viena, lebedele au ales să rămînă acasă, fiindcă fie grăunţa cît de rea, tot mai bine-n ţara ta.
 

Fiţi sociabili!