Epidemiologul care nu-l ştie nici pe unul, nici pe altul

După scăndăloiul ieşit ca urmare a faptului că preşedintele PNL al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost testat ca fiind medic, epidemiologul Cătălina Zorescu a ieşit cu o găleată plin ochi cu cenuşă pe care şi-a turnat-o în cap. Doamna de la Direcţia de Sănătate Publică spune că i-a luat personal analizele domnului Flutur, care ulterior a fost depistat pozitiv, şi că domneai cu mînuţa ei a semnat hîrtia pe care domnul Flutur apărea ca fiind medic.

Doamna Zorescu pune eroarea pe seama faptului că era stresată, la fel ca şi colega sa care a completat formularul, care colegă „nu-l cunoştea personal pe domnul Flutur”. Hai, că nu personal, dar nici măcar de pe stradă, din ziare sau de la televizor? Dar doamna colegă care a greşit a lucrat 20 de ani în Noua Zeelandă şi a venit alaltăieri în ţară? Jignire mai mare pentru Gheorghe Flutur nici că se putea: cum adică să nu-l cunoască? Vă daţi seama cine se ocupă de analizele astea? Cineva din Suceava care nu-l cunoaşte pe Gheorghe Flutur.

Dacă Raed Arafat s-ar testa la Suceava probabil că doamna l-ar trece pe acesta la rubrica rezervată preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava. De unde să-l ştie ea pe domnul Arafat?  

AraFatboy Slim

Fiţi sociabili!