Emilian Havrici

Emilian Havrici. Deputatul de pe zona de munte a judeţului Suceava, pentru că şi-a făcut loc în galeria trădătorilor politici, fugind din partidul care l-a dus în Parlament, PSD 1, şi aruncîndu-se în braţele trădătorului Victor Ponta, şeful PSD 2, partid care-şi spune Pro România.

În sfîrşit au auzit şi sucevenii de deputatul Emilian Havrici. Au auzit fiindcă acesta a devenit unul dintre mulţii trădători politici pe care i-a dat judeţul Suceava de-a lungul timpului. Inginerul silvic care era şi preşedintele Organizaţiei Municipale Cîmpulung Moldovenesc a PSD nu s-a făcut cu nimic remarcat în plan politic şi, de aceea, n-avea cum să audă lumea de el. Cînd spunem lumea nu ne referim la rudele şi vecinii săi, şi nici la partenerii lui de prăjituri cu care mai iese din cînd în cînd ca să dea pe gît cîte un pahar de vorbă.

Chiar dacă este în PSD de la începutul anilor 2000, domnul Havrici n-a lăsat urme în politică, lăsînd urme doar prin pădurile de la Stulpicani, acolo unde era şef de ocol. PSD-ul l-a scos din pădure, l-a curățat de muşchii care i se lipiseră de cizmele de cauciuc şi de ceara de brad care i se prinsese de palme şi l-a făcut domn la Bucureşti. PSD-ul l-a făcut domn, iar în loc să-i fie fidel partidului, trădătorul Emilian Havrici, pe care trădătorul Victor Ponta îl alintă Emi, a plecat la Pro România, acest PSD 2. Ca să nu facă nici acolo nimic, aşa cum n-a făcut nici la PSD-ul original. Probabil că domnului Havrici i s-o fi explicat că PSD 1 e pe gata, că el nu va mai pupa un post în Parlament, că PSD 2 e pe val şi că i se va aloca un loc eligibil pe lista pentru Camera Deputaţilor la alegerile de anul viitor. Dar promisiunile făcute de trădători nu prea au valoare. Oamenii obişnuiţi îi înjură la greu pe activiştii de partid şi au toate motivele s-o facă de cele mai multe ori. Acum este una din acele dăţi în care oamenii obişnuiţi au tot dreptul s-o facă.

Fiţi sociabili!