Eduard Dziminschi

Eduard Dziminschi. Primarul de la Moara, pentru că s-a grăbit să-l îmbrîncească şi să-l scoată din sală pe unul dintre cei doi contestatari care l-a supărat pe Liviu Dragnea în timpul mitingului electoral de la Dumbrăveni.

Un cetăţean cu şapcă a reuşit să-l scoată din sărite pe Liviu Dragnea în timpul evenimentului electoral care a avut loc joia trecută în sala sporturilor de la Dumbrăveni. Domnul Dragnea era relaxat şi se pregătea să înşire realizările guvernării PSD crezînd că spaţiul e sigur, numai că s-a înşelat.

Atunci cînd în faţa celor cîtorva mii de activişti de partid şi de simpatizanţi domnul Dragnea s-a întrebat retoric „Ce am făcut noi pentru România”, contestatarul cu şapcă a răspuns: „Nimic”. Răspunsul l-a scos din ţîţîni pe liderul PSD care s-a oţărît la el, spunîndu-i: „Nimic eşti tu! Ţi-o spun direct. Ai răbdare să spun ce am făcut noi. Mincinosule!”. Şi a mai fost un moment cînd unul dintre cei prezenţi la întîlnire a huiduit.

Văzînd cît de rău s-a supărat El Lider Maximo, primarul PSD al comunei Moara, Eduard Dziminschi, a reacţionat imediat, pe principiul „dai în El, dai în mine, dai în tine, dai şi-n fabrici şi-n uzine”. Domnul Dziminschi n-a suportat să vadă cum cineva cu şapcă îi strică elanul domnului preşedinte şi atunci a început să-l caute cu privirea pentru a-l goni din sală. După ce l-a reperat pe huiduitor, Eduard Dziminschi s-a dus la omul cu şapcă, l-a îmbrîncit un pic şi l-a scos din sală.

Dar aşa se face, domnule primar? Dar matale aşa faceţi şi la Moara cînd cineva îndrăzneşte să vă comenteze public ori să vă huiduiască? Nu-i frumos, domnule primar, nu-i frumos.

Şi-acum ce-aşteptaţi, domnule Dziminschi, să vă dea domnul Dragnea diplomă pentru curajul de a fi fugărit un om cu şapcă sau să vă facă ministru pentru trei luni, atît cît durează un mandat în guvernele Dragnea?   

Fiţi sociabili!