Dumitru Mihalescul

Dumitru Mihalescul. Deputatul PNL de Rădăuţi, pentru că minte de îngheaţă apele, din dorinţa de a lovi PSD cu orice preţ, dar şi pentru că, probabil, vrea să justifice ordonanţa pe sănătate şi o posibilă viitoare privatizare a unor companii de stat care merg bine.

Dacă trece o singură săptămînă fără să lovească în PSD, probabil că deputatul PNL de Rădăuţi, Dumitru Mihalescul, intră în fibrilaţii. Să dea în PSD pînă nu mai poate nici el, şi nici PSD-ul, că doar de aia face parte dintr-un partid rival. Numai că să dea în el cu adevăruri, şi nu cu nişte minciuni gogonate ca aceasta: „PSD continuă să demonizeze economia liberă și piața concurențială, și prin discursuri tot mai isterice sperie populația, la fel ca în anii ’90, cum că economia privată ar fi cel mai rău lucru care ni s-ar întîmpla”. Cînd naiba a spus PSD asta în ultimii ani? Niciodată. Tot domnul Mihalescul: „Din păcate, discursul ostil al PSD față de economia de piață, față de competiție, față de oamenii cu inițiativă privată, ne arată adevăratul motiv pentru care România este la coada Uniunii Europene din punct vedere al dezvoltării economice”. E drept că sîntem la coada UE, dar cînd naiba a avut PSD-ul asemenea discursuri?

Probabil că nu doar dorinţa de a lovi în PSD cu orice preţ l-a făcut pe domnul Mihalescul să vină cu gogonatele astea. Probabil că aşa vrea să justifice decizia scandaloasă a ministrului Costache de a le permite şi spitalelor private să bage mîna în banii pentru programele naţionale de sănătate, lucru care va slăbi în viitorul apropiat capacitatea de lucru a spitalelor de stat, la care are acces orice muritor. Şi probabil că pregăteşte terenul pentru privatizarea unor companii de stat care merg bine, cum ar fi CEC-ul, de pildă. Mai uşor cu gogonatele pe scări, domnule Mihalescul!

Fiţi sociabili!