Dumitru Mihalescul

Dumitru Mihalescul. Deputatul PNL de Rădăuţi, pentru că după campania deşănţată pentru referendum pe care a făcut-o timp de cîteva luni a amuţit şi nici măcar nu le-a mulţumit celor care s-au prezentat la urne.

Deputatul PNL de Rădăuţi, Dumitru Mihalescul, s-a dat în spectacol cu mult înainte de desfăşurarea referendumului pentru familia tradiţională. Penticostalul Dumitru Mihalescul a luat-o din timp, anunţînd în primăvară că a participat, la Piatra Neamţ, la simpozionul „Familie şi societate”,  un eveniment organizat de pastorul Liviu Axinte în sala „Calistrat Hogaş” a Consiliului Judeţean Neamţ.

Din momentul acela, domnul Mihalescul a dus o campanie deşănţată pentru familia tradiţională, nelăsînd să treacă nici o săptămînă fără ca el să nu spună public cum stă treaba cu familia aia adevărată. Domnul Mihalescul a invadat presa locală cu pilde, cu sfaturi şi cu fotografii în care apăreau tineri îmbrăcaţi cu tricouri pro-familia tradiţională. Dumitru Mihalescul nu s-a lăsat nici în ziua în care dumnealui şi familia tradiţională a domniei sale au votat:  „Am votat pentru ca familia să fie formată din femeie și bărbat. Acest vot este pentru binele urmașilor noștri și pentru viitorul României. Vă îndemn să nu vă lăsați manipulați de tot ce auziți în jurul vostru cum că acest vot aparține unui partid sau unui grup de interese. Nu! Acesta este un vot prin care noi, românii, ne asumăm prin rațiunea și opțiunea corectă că vom fi pildă de unitate creștină și credință în Dumnezeu!”.

Dar unde Dumnezeu s-a ascuns guralivul deputat penticostal după eşecul de la urne, că nu i s-a mai auzit gura? Măcar un mulţumesc trebuia să le spună celor care au votat pentru familia tradiţională. Totodată, ar fi trebuit să-şi ceară scuze fiindcă din cauza politicienilor guralivi oamenilor li s-a făcut lehamite şi nu s-au mai prezentat la urne, trîntind referendumul.  

Fiţi sociabili!