Dumbrăveniul reales la al XIV-lea congres!

Dragostea primarului Ioan Pavăl pentru PSD şi pentru liderii acestuia au făcut din Dumbrăveni capitala pesedismului sucevean

Dumbrăveniul reales la al XIV-lea congres!

Primarul comunei Dumbrăveni, Ioan Pavăl, a avut ani întregi de rătăcire. Ne referim la anii cînd acesta era primar PNL, pentru că adevărata sa iubire, s-a dovedit în anii care au urmat, este PSD-ul. PSD-ul condus fie de Victor Ponta, fie de Liviu Dragnea.

Cînd aude de PSD, domnul Pavăl se dă peste cap pentru ca PSD-ul să vină la el în comună şi să facă tot felul de evenimente electorale. Iar PSD-ul vine, pentru că Dumbrăveniul are sală de sport spaţioasă, un cămin cultural renovat şi un parc uriaş, care în prezent se află într-un amplu proces de modernizare.

Conferinţa judeţeană a PSD Suceava, ocazie cu care au fost aleşi 17 vicepreşedinţi ai organizaţiei şi preşedintele, în persoana senatorului Ioan Stan, a avut loc la Dumbrăveni. Nu la Suceava, capitala judeţului, şi nici la Fălticeni, acolo unde-şi are domiciliul senatorul Stan, ci la Dumbrăveni. Alegerea a fost făcută, aşa cum spuneam, pentru spaţiile generoase puse la dispoziţie de primar, dar şi pentru că posibilitatea ca la ţară să apară vreun #rezist este mai mică.

Totodată, PSD-ul a vrut să demonstreze că poate trăi în bună înţelegere cu minorităţile religioase. În timp ce mai toţi liderii PSD se mîndresc cu faptul că sînt creştin-ortodocşi, primarul PSD de la Dumbrăveni, Ioan Pavăl, este penticostal.

Deci, sînt suficiente motive pentru ca PSD să aleagă şi iarăşi să aleagă Dumbrăveniul ca loc pentru întîlnirile sale, principalul motiv fiind acela că domnul Pavăl este de-a dreptul îndrăgostit de partid şi de liderii acestuia, indiferent cum se numesc ei.

Sorin AVRAM 

Fiţi sociabili!