Domnilor ziariști vînduți,

Mă numesc Klaus Iohannis și sînt președintele ales al Republicii România, o țară scăpată de sub control din cauza guvernării complet antidemocrate a Ciumei Roșii, însă pe care ne străduim să o redresăm de la o vreme încoace eu și Coronavirusul, aaa… pardon, mă gîndeam la altceva, eu și Guvernul Meu. Ce mă deranjează pas cu pas, adică număr de număr, la ziarul dumneavoastră este că nu ascundeți că sînteți vînduți Ciumei Roșii nici măcar cît încercăm eu și Guvernul Meu să ascundem că Șică, pardon, dl. Prim Ministru, mi-e dator vîndut mie personal. De fapt, ideii de democrație, precum și celor mai înalte principii democratice, așa cum au fost ele concepute de marii titani ai democrației europene/românești, mult iubita doamnă Corduța Kovesi și genialul ei partener de democrație, dl. securist Coldea, și promovate de cele două instituții născute și crescute din spuma mării de democrație care e România, varianta fără Ciuma Roșie: DNA și SRI.

Tocmai de aceea, faptul că puneți la îndoială bunele intenții ale Ministrului Meu al Sănătății din Guvernul Meu, numai pentru faptul că e din Sibiu, precum și pentru că au dat și la spitalele private, deci profund liberale, bani cum Ciuma Roșie dădea numai la servitorii săi din spitalele comuniste de stat (de stat, nu de muncit, nu vă e clar!?) arată fără echivoc că sînteți vînduți ciumaților roșii. De care, stați liniștiți, am să vă scap tot eu, punînd să conducă țara numai Guvernul Meu, indiferent de cîte ori va fi dat jos de parlamentul ăla vîndut și el Ciumei Roșii.

Iar dacă la următoarele alegeri, normale sau anticipate, liberalii mei nu vor intra în parlament, nu-i nimic: eu tot pe dl. Șică Orban am să-l desemnez să facă Guvernul Meu. Cum, cum? Uite-așa! Că cînd îmi pun eu ceva în cap, așa se și face.

Democrația înseamnă să faci să le fie bine oamenilor. Iar oameni în țara asta sîntem mai ales noi, eu și dl. Șică. Ați priceput, vînduților?

Klaus Iohannis, făcîndu-vă viața de vis

Fiţi sociabili!