Domnilor ziariști,

Sînt medicul ortoped Mircea Macovei, încă director medical al Spitalului de Urgență „Sfîntul Ioan cel Nou” Suceava, chiar dacă după unii, în moț cu voi, ba chiar și după alții (adică și după mine, dacă e să puneți botu’ la demisia aia!) nu aș mai fi în această funcție obținută prin concurs și pe criterii de maximă competență profesională.

Am citit fără pic de uimire articolul pe care, printr-o tehnică jurnalistică de mare eficacitate, l-ați așezat fix în pagina 1 a Jupânului de săptămîna trecută, dîndu-i și un titlu cît se poate de atractiv: „Dacă rușine nu e, nimic nu e”, pe baza căruia nu mă îndoiesc că ați mărit tirajul ziarului pînă pe la, cred eu (care mă pricep la cifre, de cînd cu număratul echipamentelor de protecție și, ulterior, al morților din spital), vreo 200.000 de exemplare. Dacă e așa, să știți că am să cer un audit la Jupânu’ și am să cer în instanță cota parte din vînzări, fiindcă tirajul vi l-ați mărit practic datorită mie. Pînă atunci mai e și se vor mai aduna daune pe care am să le cer în instanță, cum ar fi cele pentru afirmația că nu știu care Moș Teacă a fost trimis pentru, citez, „…a repara ce a stricat Macovei”! Și, mă rog, ce am stricat, băi jupânii lu’ pește? Păi eu am intuit, cu mult înainte să se producă, ditamai criza de personal (pentru care a trebuit să se dea și lege, ca să nu se mai care din sistem toți șmecherii) și tocmai de aceea i-am adunat în ședința aia, despre care tooot mîncați la rahat, pe absolut toți angajații. Care va să zică, în loc de deficit, cum e acuma, eu am creat SURPLUS DE PERSONAL, așa că unde am stricat și ce au de dres răcanii aia după mine!?

Eu zic că, dimpotrivă, ar fi vremea să primesc vreo decorație, vreo primă, ceva, pentru bune practici medicale și asigurarea de personal ultrasuficient la vreme de criză. De aceea, cred că titlul vi se potrivește vouă, niște nerușinați de jupâni.

Director Medical Mircea Macovei, de vrei COVID, de la spital îl iei!

Fiţi sociabili!