Domnilor ziariști,

Subsemnații, membri marcanți ai partidului nostru, ne declarăm profund lezați și revoltați de articolul absolut tendențios și chiar ostil la adresa USR pe care ați avut nerușinarea să-l publicați în pagina 4 a ziarului Jupânu’ de săptămîna trecută, la rubrica Jupân de Pardon. Astfel, încă de la început, vă dați arama pe față cînd ziceți, cităm fidel, „nu știam că există USR la Fălticeni”.

Da’ ce știați, domnilor!? Probabil doar că la Fălticeni există partidul unic, pe numele lui PSD, care face legea dintotdeauna acolo și la umbra căruia nu crește nici industrie, nici pomicultură, nici aia, nici ailaltă, și nici măcar partide! Ei bine, vă înșelați! Sau, mai rău: mințiți cu nerușinare fiindcă sînteți vînduți ciumei roșii. Ei bine, iată că în ciuda ciumei roșii și în ciuda voastră, la Fălticeni crește și-nflorește o ditamai organizația USR, după cum se poate vedea chiar în fotografia anexată articolului, în care se văd destul de clar cei 14 membri ai organizației, 15 cu ăl’ de-a făcut fotografia. În ritmul actual de creștere, avem convingerea că pînă la alegerile locale de la anu’ vom fi în măsură să cîștigăm chiar primăria, cu condiția ca la vot să fie prezenți maximum 31 de fălticeneni, dintre care 16, deci majoritatea, vor fi ai noștri, că doar pînă la anul mai racolăm un membru, poate chiar doi.

În rest, rămîne cum ne-am înțeles: sîntem total împotriva manifestărilor de felul Zilelor Municipiului Fălticeni. Pînă cînd atîta veselie într-o țară tristă, ba încă și bîntuită de ciuma roșie!? Noi vom instaura tristețea absolută odată cu cîștigarea tuturor alegerilor, începînd cu primele, prezidențialele, unde înțeleptul nostru conducător suprem, domnul Dan Barna, o să dea de pămînt cu ciuma roșie, care, cum însuși domnia sa a zis săptămîna trecută, „nu poate asigura cele mai minime condiții”. Hai bă, nu fiți măgari, n-a zis-o doamna Viorica, ci însuși domnul Barna, viitorul președinte.

USR Fălticeni

Fiţi sociabili!