Domnilor ziariști,

Mă numesc Daniel Popescu și sînt deputat al USR în Parlamentul României. Faptul că pînă acum nu ați auzit de mine este în exclusivitate vina domniilor voastre sau mai corect spus a mediului aproape toxic în care vă desfășurați activitatea, adică înconjurați de dușmanii patriei și ai poporului român, respectiv parlamentarii de la PSD și ALDE și, dacă mă gîndesc bine, de la o vreme încoace și cei de la PNL. Cum de cînd? De cînd vor să susțină pe nu știu care panaramă de candidat la prezidențiale, în loc să pună umărul la sprijinirea mult stimatului și iubitului domn Dan Barna, simbolul viitorului luminos al iubitei noastre patrii, singurul garant al înaintării noastre pe drumul capitalismului multilateral dezvoltat.

Referitor la articolașul din pagina 3 al săptămînalului Jupânu’ de săptămîna trecută, intitulat „Depinde de care parte a fraudării ești”, în care mă înfierați că mă opun desființării STS (pe care o dorește în mod clar coaliția de guvernare), vreau să arăt că, după mine, imediat după banda PSD + ALDE ar trebui să vă aresteze și pe voi. Fiindcă e clar că și voi doriți desființarea STS, dar probabil și a SRI, fiindcă e clar că trădătorii ca voi se feresc de toți cei care i-ar putea da în fapt.

Numai că noi, USR, partidul care reprezintă societatea civilă la fel ca SRI și ca STS, nu vom permite niciodată asta. Iar dacă ne înfuriați, să știți că scoatem la lumină și arma secretă, de sorginte tot civilă, adică DNA, dar și farul călăuzitor al acesteia, minunata doamna Corduța Kovesi, care după toate necazurile din ultima vreme, zău că ar merita să i se arate și o rază de lumină. Puternică. Ca aia pe care v-ar băga-o în ochi vouă, ziariștilor, remarcabilii profesioniști ai parchetelor, pînă o să recunoașteți că sînteți vînduți dușmanilor țării.

Popescu Daniel, deputat, șucărit și-ntărîtat

Fiţi sociabili!