Domnilor redactori,

Încep prin a vă întreba dacă sînteți siguri că în fotografia din pagina a treia a numărului de săptămîna trecută a revistei Jupânu’, sub sutana aceea de mare rafinament nu se ascunde totuși numitul Gheorghe Flutur.

Hai că am glumit, fiindcă eu, chiar eu, George (pour les connaisseurs) Flutur, sînt cel ce vă scrie aceste rînduri. Ideea e că doar în poza aia, din întreaga pagină, nu figurez și eu. În rest, în toate cele cinci articolașe și 1 (una) bucată fotografie sînt prezent, ceea ce este oarecum onorant și pentru mine, dar cu siguranță pentru voi, fiind dovada vie că ați înțeles cum merg lucrurile în țara asta prost făcută pe vremea guvernării ciumei roșii, dar bine făcută de cînd remarcabilul om de stat (că de muncit…) Șică s-a coțopenit pe locul uzurpat atîta amar de vreme de femeia aia.

Așa că cînd am și citit ceea ce scrieți despre mine chiar m-am convins că sînteți oarecum de bună credință și tocmai de aceea am să pun o vorbă bună la mult iubitul și stimatul geniu danubiano-carpatino-pontic, veritabilul urmaș al lui Decebal Per Scorilo (ba chiar și al lui Gerula, dar e bine să evităm, că mai citește și vreun bou din galeriile de fotbal și-i vin rime…), Klaus Werner Iohannis, ca atunci cînd își va reînnoi mandatul prezidențial și va avea și Guvernul Lui să vă scoată de pe lista pe care o va înmîna doamnei Corduța spre a face cuvenitele arestări pilduitoare.

Ar mai fi de făcut o precizare în legătură cu articolașul în care m-ați citat (chiar fidel, bravo!), ăla cu „asumarea răspunderii de Guvernul liberal Ludovic Orban, pe vreme rea, în prag de iarnă”: ei bine, vreme rea ar fi fost și astă vară (mamă, ce caniculă groaznică!), și în primăvară (că erau furtuni și inundații), de toată vremea rea făcîndu-se vinovat guvernul Dăncilă. Ei, acum, că a venit Guvernul Șică, să vedeți ce vreme bună o să bage.

George Flutur, așteptînd al doilea tur

Fiţi sociabili!