Domnilor redactori,

De cînd sînt eu prefectureasă nu mi-a fost dat să citesc o asemenea dezinformare cum ați produs domniile voastre în numărul de săptămîna trecută al pseudorevistei Jupânu’.

Culmea tupeului este că după ce prezentați tendențios o situație complet diferită de cea din teren, mai și trageți concluzia că eu aș fi spus, citez, „una din cele mai gogonate minciuni rostite în spațiul public sucevean”. Cititorii care nu știu despre ce-i vorba trebuie atenționați că e vorba despre legendara șosea de centură a Sucevei pe care am declarat-o ca finalizată. Și așa și este. Numai că între timp au avut loc evenimente de mare interes care ne-au obligat, pe mine și pe toți cei responsabili (deci nu iresponsabili ca dv.) să amînăm puțin inaugurarea. E vorba, desigur, despre multele crime comise de niște dezaxați, printre care și nenorocitul ăla de olandez. L-ați văzut, cred, la televizor, deci ați sesizat și că o lua de nebun prin țară cu mașini închiriate.

Păi, dacă dădeam noi drumul la șoseaua de centură, nu-i așa că putea să-i vină în cap dementului să o ia și încoace, în căutare de copile? Neinaugurînd măreața realizare a ingineriei românești contemporane, am prevenit, poate, niște crime.

Ei, acum că am aflat că între timp dementul s-a sinucis, putem chiar da drumul circulației pe centură. Ați priceput sau nu cum stă treaba? Iar ăia care „trebăluiau” pe acolo, să știți că erau polițiști și procurori sub acoperire, pîndind dacă apare sau nu olandezu’, fraierilor! Ați văzut ce bine s-au deghizat, de ați crezut că-s chiar muncitori? Fraierilor!

Mirela Adomnicăi, prefect, valului de crime ținîndu-i piept

Fiţi sociabili!