Domnilor jurnaliști,

Subsemnații Gheorghe Niță și Viorel Seredenciuc, încă vicepreședinți ai Consiliului Județean Suceava, deși ar fi trebuit să fim lăsați la vatră încă de prin luna mai, lucru pe care chiar ni l-am dorit, ca o dovadă concretă că nu ne agățăm de funcții, că există viață chiar și după vicepreședinție, că partidele se mai primenesc din cînd în cînd etc., nenorocita asta de pandemie ne-a obligat cumva să rămînem în slujba domniilor voastre, a cetățenilor cu drept de vot exercitat cît se poate de corect (din moment ce ne-ați ales pe noi, reprezentanți ai celui mai iubit partid din întreaga galaxie, PNL).

Tocmai de aceea sperăm că ați sesizat și singuri spiritul nostru de sacrificiu în slujba domniilor voastre și astfel, pe 27 ale lunii viitoare, ne-am dori să mergeți să mai votați încă o dată partidul nostru, chiar dacă domniile noastre nu vor mai figura pe liste. Rămîne însă farul județean călăuzitor, domnul Gheorghe Flutur (George, pentru prieteni, adică pentru noi, nu și pentru voi) care știe pe cine susține pe liste, astfel încît voi să vă bucurați de încă patru ani de fericire, bunăstare, sănătate, noi împliniri, mulțumim la fel! Cît despre noi, personal, aici chiar ați estimat corect: vom rămîne în slujba domniilor voastre, cei mai înțelepți dintre votanți (dacă votați farul călăuzitor și listele PNL aferente), cărora ne vom strădui să vă asigurăm cantități enorme de lapte și produse lactate de mare rafinament (eu, Gheorghe Niță), astfel încît să faceți uitată pînă și tradiționala samahoancă, precum și un cadru legislativ, cum se zice, „prietenos”, pentru apicultori și harnicele lor albinuțe (eu, Viorel Seredenciuc, dar ceva mai încolo, cînd vor fi alegerile parlamentare) pentru ca de rîurile de miere și lapte să beneficieze tot votantul. Ba chiar ne gîndim să și populăm aceste rîuri cu ceva păstrăvi sau șalăi adaptați la acestea, astfel încît și pescarii să ne voteze din toată inima.

Și, țineți-vă bine!, cu contribuția domnului primar Lungu, expertul pe problemă, vom face pe malurile rîurilor de lapte și miere și niscai zone de agrement. Deja se lucrează la lactobiciclete și mielobiciclete, că hidrobicicletele nu fac față, din cauza densității sporite.

Gheorghe Niță și Viorel Seredenciuc, despărțindu-se temporar de-al lor tătuc

Fiţi sociabili!