Domnilor jurnaliști,

Subsemnatul Alexandru Moldovan, angajat în funcția de reprezentant al Guvernului (sau ce-o fi ăsta al lu’ Domnu’ Șică…) în teritoriu, adică de ditamai Prefectul județului în care aveți șansa de a locui (dar și de a scrie, săptămînal, tot soiul de prostii și de calomnii la adresa guvernării ăsteia strălucite, și pentru care neîndoielnic va veni momentul să plătiți), declar că nici nu mai am cuvinte pentru a vă caracteriza decît dacă recurg la argoul cel mai obscen cu putință, ceea ce nu îmi stă în caracter.

Oricum, pregătiți-vă să răspundeți în instanță la întrebări precum „Cu cît vă plătește Ciuma Roșie, nenorociților, ca să-l discreditați număr de număr în foaia aia murdară, Jupânu’, pe întîiul stătător al județului?” (mă rog, al doilea, mă iertați, mult iubite și stimate domnule George Flutur!) sau „De ce nu scrieți în vîrful paginii întîi că este o publicație de partid, adică sponsorizată de Coronavirus, pardon, de Ciuma Roșie?”.

Nu ne vom lăsa, eu și procurorii cei mai corecți din lume, cei suceveni, precum și judecătorii cei mai incoruptibili tot din lume, tot suceveni, pînă nu o să primiți cuvenitele condamnări, ba la nevoie vom apela și la suprema expresie a competenței parchetare, marea doamnă a anticorupției planetare, doamna Corduța. Că nu se poate să nu găsească măcar domnia sa niscai capete de acuzare care să vă închidă definitiv gurile și pixurile alea spurcate.

Păi, cum e posibil să scăpați nepedepsiți dacă mă f…recați că sînt vinovat că n-am făcut nu știu ce conferințe de presă, iar cînd am făcut-o în sfîrșit pe prima, voi să mă faceți Jupân de Pardon fiindcă n-am răspuns la nu știu ce întrebări tîmpite. Băăăi, eu am citit acolo ce a spus geniala conducere a țării că trebuie făcut ca să ieșim toți din criza asta, pe care sînt convins că a creat-o Ciuma Roșie prin intermediul legăturilor ei cu China, că doar Năstase al vostru a făcut pîrnaie după ce și-a adus termopane din China. O să dovedim într-o zi că virușii ăștia au fost aduși tot atunci, lipiți de sticla termopanelor. Să ziceți mersi că n-am răspuns la întrebările voastre, că făceam naibii și dezvăluirea asta.

Prefect Alexandru Moldovan, mai așteptați o conferință peste vreun an

Fiţi sociabili!