DNA Suceava

DNA Suceava. Instituţia condusă de Mihaela Mihai, pentru o nouă chiflă produsă în laboratoarele sale. De astă dată, chifla le-a fost băgată cu forţa pe gît unor medici veterinari suceveni, care erau cît pe ce să se înece.

În 2014, în plină epocă a cătuşelor, DNA Suceava s-a înscris şi ea în întrecerea capitalistă „Ţării cît mai mulţi arestaţi” şi a trecut la luat oamenii de-acasă şi de prin birouri, acuzîndu-i de toate relele din lume. Au fost luaţi în vizor şi cîţiva medici veterinari, pe care DNA-ul condus de Mihaela Mihai i-a acuzat de inginerii financiare cu fonduri europene. Unii au fost reţinuţi şi apoi plasaţi sub control judiciar, iar alţii au fost cercetaţi mai blînd, dacă se poate spune aşa.

La cinci ani distanţă, DNA Suceava a dispus clasarea cauzelor în care au fost cercetaţi sub diferite acuzaţii Neculai Toma, medic veterinar la Horodnic de Jos şi Horodnic de Sus, medicul veterinar Lucian Ciobanu, şeful Biroului Identificare şi Înregistrare a Animalelor, şi foştii directori ai Direcţiei Sanitar Veterinare Suceava Leon Postolache şi Ioan Corduneanu.

DNA Suceava nu este la prima chiflă. Cele mai notorii chifle preparate în laboratoare de procurorii anticorupţie de la noi le-au fost băgate cu forţa pe gît lui Ioan Crap, fost şef al Poliţiei Judeţului Suceava, şi lui Cristian Macsim, fost şef al SIPI Suceava. După ce imaginea lor a fost terfelită, iar oamenii şi-au pierdut funcţiile şi au trăit într-un stres maxim o lungă perioadă de timp, instanţele de judecată i-au achitat. O chiflă de chiflă a produs DNA-ul în cazul lui Florin Sinescu, prefect al judeţului la vremea respectivă.

Din dorinţa de a ocupa un loc fruntaş în întrecerea capitalistă de zăngănit cătuşe, DNA a frînt destine şi a îmbolnăvit oameni. DNA Suceava merge mai departe fără să-şi ceară scuze şi fără să-i crape obrazul de ruşine.

Fiţi sociabili!