Din nou pe listă, din nou în Parlament

S-a schimbat guvernarea, s-a schimbat şi poziţia deţinută în Parlament de Angelica Fădor, deputat PNL pe zona de munte a judeţului Suceava. Dacă în timpul guvernării PSD doamna Fădor a fost secretar al Comisiei de Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților, acum a avansat. PNL-ul a făcut-o preşedinta Comisiei de Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților.

Avansata a declarat: „Pentru mine această numire este o onoare, dar în același timp și o mare responsabilitate. Voi avea o permanentă colaborare cu premierul Ludovic Orban, dar și cu ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ionuț Ștefan”.

Nu ştim ce va putea face doamna Fădor din noua poziţie, dar oricum sună bine. Şi poate ceva-ceva va face, pentru că este un domeniu pe care ar trebui să-l stăpînească, dat fiind faptul că înainte de a fi parlamentar aceasta a fost primarul comunei Iacobeni.

Ştirea oficială spune că propunerea pentru avansarea Angelicăi Fădor a fost făcută de şeful de partid al acesteia, premierul Ludovic Orban. Nu cred că domnul Orban o ştie foarte bine pe doamna Fădor, mai ales că acesta nu este parlamentar şi nu a văzut-o la lucru. Mai mult ca sigur că Ludovic Orban a făcut propunerea la sugestia preşedintelui PNL Suceava, Gheorghe Flutur. Faptul că Gheorghe Flutur a pus o vorbă bună pentru ca Angelica Fădor să fie şefă înseamnă că doamna şi-a văzut cuminte de treaba ei şi a executat întocmai şi la timp ordinele primite de la şeful de la Suceava şi mai înseamnă că domnul apreciază aceste lucruri.

Faptul că Gheorghe Flutur a făcut-o pe Angelica Fădor preşedintă de comisie poate conduce la ideea că fosta primăriţă de la Iacobeni va fi trecută pe listă şi la viitoarele alegeri parlamentare şi că va prinde liniştită cel de-al doilea mandat de deputat.

Comentariu difuzat de Radio Top Suceava – 104 FM.

Fiţi sociabili!