Deputatul harnic foc

·       Municipiul Suceava se va înscrie în competiţia „Capitala antreprenoriatului românesc”, iar printre criteriile avute în vedere se află existenţa unui incubator de afaceri sau a unui parc industrial. Noi incubator şi parc nu avem, dar înscrierea vă place?

·       Primarul de la Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a organizat Festivalul Produselor Tradiţionale, la care au participat cu mîncăruri şi cu udătură mai mulţi localnici, inclusiv familia primarului. Mii de oameni au apreciat produsele, însă nu s-a făcut un clasament pentru a se afla care au fost mai bune: alea cu materia primă cumpărată de la „Lidl” ori alea preparate cu marfă de la „Profi”, două lanţuri de supermarket-uri tradiţionale. Primul tradiţional nemţesc, iar cel de-al doilea tradiţional polonez.  

·       Conform deputatului PNL de Rădăuţi, Dumitru Mihalescul, „într-un an şi jumătate, majoritatea parlamentară PSD-ALDE nu a votat proiecte legislative pentru români şi România”. Da’ nu s-a găsit nimeni să-i spună domnul Mihalescul că Teleormanul este în România şi că teleormănenii sînt şi ei români?

·       Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a trimis pe prefectul Mirela Adomnicăi şi pe reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţiei, Poliţiei de Frontieră şi Jandarmeriei la cei şase suceveni care au împlinit 100 de ani, pentru a-i felicita de Centenar. Cei şase au primit cîte un mesaj din partea doamnei Dan, un steag tricolor şi o insignă cu inscripţia „România 100”. Şi eu care am crezut că ministrul de Interne a trimis o armată de oameni pe capul centenarilor crezînd că zgîrciţii vor pune mînă de la mînă şi vor cumpăra cîte un tort şi o sticlă de suc.

·       PSD Suceava a comunicat că datorită implicării deputatului social-democrat de Cîmpulung Moldovenesc, Emanuel Havrici, populaţia va avea acces la o cantitate suficientă de lemn de foc la un preţ rezonabil. Priceput şi harnic foc domnul deputat!

·       PSD Suceava spune că în ciuda faptului că şi primarii PNL şi-au dorit modificarea Codului Administrativ, cei patru parlamentari PNL de Suceava nu au votat actul normativ şi se întreabă cum se vor justifica aceştia în faţa primarilor lor. Simplu: legea oricum trecea şi cineva trebuie să facă opoziţie în ţara asta.

 

Fiţi sociabili!