De la Milano la Vereşti

De la Milano la Vereşti

  • Deputatul Pro România de Suceava, Cătălin Nechifor, este îngrijorat pentru că este posibil ca bugetul pe anul în curs să fie adoptat abia în luna mai. Vasăzică în mai. Păi, mai bine mai tîrziu decît niciodată.
  • Cătălin Nechifor este convins că Guvernul PSD-ALDE va trimite bugetul „coafat”. Şi la ce se aştepta, în condiţiile în care prim ministru este coafata de Teleorman?
  • În primul trimestru al acestui an, judeţul Suceava va participa la şase tîrguri, care vor avea loc la Bucureşti, Chişinău, Budapesta, Paris, Berlin şi Milano. În replică, ai noştri îi vor invita pe unguri, francezi, nemţi şi italieni la celebrul tîrg de la Vereşti. Ce, micii noştri nu e buni?
  • Deputata PNL de Dorna, Angelica Fădor, consideră că aşa numita „taxă pe lăcomie” dedicată sectorului bancar în funcție de nivelul dobînzii ROBOR poate ajunge la 0,5% din activele bancare şi se va percepe trimestrial, lucru care va duce la creșterea ratelor românilor. Doamna Fădor este revoltată: „Așa ceva nu mai există nicăieri în lume!”. Asta-i şmecheria: Opoziţia nu va mai putea spune că Puterea nu a făcut nimic nemaipomenit.
  • Cu banderola de primar în jurul gecii şi cu fes tricolor pe cap, Ilie Boncheş a oficiat cununia civilă a unui cuplu format din doi instructori de schi. Domnul Boncheş ar trebui să le fie recunoscători celor doi tineri că l-au scos din birou şi l-au adus pe pîrtie, pentru că aşa l-a mai văzut lumea şi şi-a adus aminte că Vatra Dornei are primar.
  • Consiliul Judeţean Suceava a aprobat introducerea unei taxe de 3 lei pentru vizionarea filmului „Prin Suceava la 1900” cu sistemul de realitate virtuală pentru care Muzeul de Istorie a plătit 200.000 de lei. La cît a costat sistemul vă daţi seama că acesta nu putea fi utilizat pentru rularea unui film de 2 lei.
  • La finalul lucrărilor Adunării Eparhiale, arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, Înalt Preasfinția Sa Pimen, a cerut ca toţi cei prezenţi să primească broşura „Mihai Eminescu. Cultul trecutului”, apărută anul trecut la editura Arhiepiscopiei. Unii dintre cei prezenţi la eveniment au plecat oarecum descumpăniţi fiindcă se aşteptau să primească volumul „Pimen Suceveanul. Cultul personalităţii”.
Fiţi sociabili!