Dan Ioan Cuşnir

Declaraţia deputatei PSD de Suceava, Maricela Cobuz, care a spus că „România a fost dezbinată în ultima vreme cu mesaje false și atacuri politice doar pentru beneficii electorale și pentru ca opoziția să cîștige capital electoral” l-a scos din sărite pe şeful ei de partid, Dan Ioan Cuşnir, care a scris pe Facebook:  „Gargară ieftină. Doamna Cobuz, vă este cunoscută expresia « Mandea l-a rezolvat pe Claudiu »?”.

Ce-a vrut să spună poetul, pardon, preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD? A vrut să spună că doamna Cobuz se dă drept Mandea cheptosul şi se bate cu cărămida în piept că ea l-a făcut pe soţul ei şef al Casei de Asigurări de Sănătate Suceava. Care şef, după cum spune revoltat Dan Ioan Cuşnir, are apucături de grof şi-i tratează pe subalterni care pe nişte iobagi: „Ce înțelege dumnealui din atribuțiile unui director sau manager. Cînd ajunge un om la o instituție, ajunge să facă ceva bun pentru acea instituție, nu pentru ca dimineața, cînd îl aduce șoferul la serviciu, șoferul să vină din spate și să-i care servieta. Nu cred că o persoană care vrea binele comunității și ajunge director, după ce ia prînzul o cheamă pe doamna secretară să-i strîngă șervețelele și firimiturile”.

Domnul Cuşnir este deranjat de faptul „că deputatul Maricela Cobuz a crezut că menirea dumneaei ca deputat al României este să fie rol de trambulină pentru soțul ei” şi consideră că „PSD nu a fost votat masiv în 2016 în Suceava pentru ca domnul Claudiu Cobuz să ajungă director la Casa de Asigurări de Sănătate”.

Pentru că a arătat opiniei publice o afacere de familie din chiar sînul partidului pe care-l conduce, domnul Cuşnir merită apreciat.

Fiţi sociabili!