Dacian Cioloş, un tupeist şi un pervers

Dacian Cioloş nu a avut nici o problemă să se urce pe tragedia de la „Colectiv” şi să accepte funcţia de prim ministru. Acum nu are nici o problemă să se cațăre pe nemulţumirea Străzii, în speranţa că va ajunge din nou premier sau măcar îşi va vedea partidul crescînd şi făcînd pragul electoral la europarlamentarele de anul viitor. Pentru început.

Dînd dovadă de multă perversitate, domnul Cioloş insinuează că în Piaţa Victoriei s-a folosit un gaz periculos şi că actualii guvernanţi nu au nici un Dumnezeu. Şi pentru ca perversitatea să fie maximă, Dacian Cioloş sau cine i-o fi scris textul pune semnul egal între un eveniment în care au murit zeci de oameni şi unul în care, din fericire, n-a murit nimeni. Spune perversul Dacian Cioloş: „Primesc în ultimele zile tot mai multe semnale de la participanți la protestele de vineri că au simptome curioase în urma gazării la care au fost supuși în piață. (…) La începutul mandatului meu de premier, în 2015, am întîlnit mai mulți semeni direct sau indirect afectați de accidentul de la Colectiv. Înțeleg perfect îngrijorările și îndoielile celor care au trăit infernul de vineri seara. Îndrăznesc să cred că în Palatul Victoria mai există pe undeva un dram de umanitate și de minim bun simț pentru a lăsa de-o parte calcule și confruntări politice și a reactiva măcar pentru cîteva clipe gîndirea unui om de bun simț pentru a oferi toate informațiile de care cei afectați au nevoie”.

Deci, pentru Dacian Cioloş e clar: în Piaţa Victoriei s-a împrăştiat otravă de otravă, iar guvernanţii sînt atît de ticăloşi încît ar fi în stare să comită crime pentru a rămîne la putere. Perversul Cioloş îi dă una cu mantinela şi lui Raed Arafat, cel care a comunicat public că nu s-a pulverizat gaz periculos: „Dincolo de tot procesul de identificare a responsabilităților penale, prioritatea acum este comunicarea publică din partea unor autorități CREDIBILE a compoziției substanțelor care au fost folosite în piață”. Altă frază construită cu multă perversitate, astfel încît semnatarul acesteia să lovească unde trebuie, dar să nu poată fi tras la răspundere pentru acuzaţiile grave aduse. Deci, nici Raed Arafat nu mai este credibil în ţara asta şi ascunde o acţiune criminală.

O spune Dacian Cioloş care cît a fost comisar european pentru Agricultură nu a fost comisarul României, ci al altor state, pentru că se vede unde este agricultura din ţara noastră şi la ce nivel se află agricultura de prin alte părţi. O spune Dacian Cioloş care ca prim ministru a fost mai slab decît prevede fişa postului pentru România. Dacian Cioloş a fost un premier extrem de slab şi de antipatic din moment ce PNL-ul lui Klaus Iohannis, cel care l-a ţinut în cîrcă, a luat bătăi crunte în alegeri, permiţînd PSD-ului să obţină scoruri periculos de mari. Vorbeşte Dacian Cioloş, cel care nu are pic de credibilitate, dar are tupeu şi este pervers.  

 

Fiţi sociabili!