Dacă doriţi să revedeţi

  • PP-DD a exclus doi consilieri locali de la Milişăuţi şi unul de la Cîmpulung Moldovenesc pentru că au adus grave prejudicii de imagine partidului. Cei trei trebuie să fi făcut răutăţi mari de au fost daţi afară pentru că au adus prejudicii de imagine unui partid care din naştere are o imagine sub orice critică.
  • După ce liberalul Mihai Molodeschi şi-a pierdut funcţia de viceprimar al oraşului Broşteni, consilierii locali l-au ales în locul său, cu opt voturi pentru şi şase împotrivă, pe Vasile Rusu de la PP-DD. Locuitorii din Broşteni trebuie acum să dea cu mătura prin casă, să spună pe masă nişte covrigei cumpăraţi de la butic şi să-l aştepte cuminţi pe domnu’ Dan, care va veni să le dea cîte 20.000 de euro. Însă, atenţie, bani vor primi numai cei care vor putea face dovada că au votat PP-DD-ul.
  • Cu doar 380 de lei, profesorii suceveni îşi pot petrece vacanţele la Băile Felix, Techirghiol sau Căciulata. La Căciulata ar fi cel mai indicat, pentru că urmează un nou an şcolar în care trebuie să se căciulească în faţa guvernanţilor pentru a nu le tăia din salarii ori, mai rău, pentru a nu-i lăsa fără catedre.
  • Liderul Sindicatului din Învăţămîntul Preuniversitar „Bucovina” Rădăuţi, Gheorghe Şorodoc, a spus că, din 2012, de cînd au fost tăiate salariile, tot mai puţini profesori vor bilete pentru concediu. Domnul Şorodoc a declarat: „De la an la an, oferta destinaţiilor e tot mai bogată, iar solicitările tot mai puţine. Altădată se distribuiau ca pîinea caldă”. Însă, profesorii sînt la regim, şi fiindcă au renunţat la pîine şi-au spus că ar fi cazul să renunţe şi la concedii. 
  • Cei mai mulţi crescători de vaci din judeţul Suceava nu vor mai putea vinde lapte la procesatori din cauză că n-au tancuri de răcire. Astfel, crescătorii vor fi nevoiţi să arunce laptele, că doar n-or putea să bea zilnic zeci de litri de lapte şi să facă borşuri cu multe kilograme de smîntînă. Mai trebuie ca şi crescătorii de albine să nu mai poată comercializa miere fiindcă n-au nu ştiu ce borcane conform standardelor Uniunii Europene. Abia atunci vor curge pe toate drumurile din localităţile de munte ale judeţului Suceava lapte şi miere.
  • Primarul Sucevei, Ion Lungu, şi cel al comunei Şcheia, Vasile Andriciuc, au participat la slujba de sfinţire a Bisericii „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”. În curînd se va sfinţi şi lăcaşul de cult (al personalităţii) „Sfinţii Primari Ion şi Vasile”.  
Fiţi sociabili!