Dacă doriţi să revedeţi

  • Primăria Fălticeni a depus spre finanţare proiectul intitulat „Înfiinţare infrastructură de agrement Nada Florilor”. Conform primarului PSD, Cătălin Coman, proiectul prevede construirea din fonduri europene a unei baze de agrement cu piscină, terenuri de sport şi locuri de joacă pentru copii. Mai mult ca sigur că proiectul va fi aprobat, fiindcă după o zi de umblat degeaba pe drumuri în căutarea unui loc de muncă, şomerii fălticeneni au nevoie de momente de relaxare.
  • Primarul PDL al Sucevei, Ion Lungu, a declarat că încearcă să sprijine Spitalul Judeţean, care a solicitat locuinţe de serviciu pentru medicii tineri. Cum salariile celor care tocmai au devenit medici sînt foarte mici, ar trebui ca oferta municipalităţii să conţină, pe lîngă o locuinţă gratuită, şi un frigider, care să fie veşnic plin.
  • O lună de zile cît Ion Lungu este în concediu, atribuţiile primarului au fost preluate de viceprimarul PNL, Ovidiu Doroftei. Dacă ar fi ştiut că se va întîmpla asta, contracandidatul lui Ion Lungu de la alegerile locale de anul trecut, preşedintele PNL Alexandru Băişanu, nu s-ar mai fi făcut parlamentar, ci s-ar fi mulţumit cu funcţia de viceprimar al Sucevei.
  • Liderul Partidului Noua Republică, Mihail Neamţu, a fost la Rădăuţi, unde a susţinut conferinţa „Sclavie sau Libertate?”. Mai nimerit ca domnul Neamţu pentru o susţine o astfel de conferinţă nu putea fi altcineva, din moment ce acesta s-a remarcat de-a lungul timpului ca fiind unul dintre cei mai supuşi sclavi ai lui Traian Băsescu.
  • Secretarul general al PDL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, este nemulţumit că mai multe organizaţii din ţară nu organizează conferinţe de presă pentru a informa populaţia în legătură cu activităţile partidului. Unii ar invita presa la conferinţe, însă nu are cine să vorbească, pentru că cei cu darul vorbirii au fugit la PSD ori la PNL.
  • Senatoarea PP-DD Steliana Vasilica Miron a făcut parte din juriul concursului „Barabula de aur”, care a fost organizat cu ocazia Zilelor Oraşului Gura Humorului. Bănuim că doamna Miron nu s-a simţit jignită fiindcă, în cinstea apariţiei domniei sale, „Barabula de aur” nu a fost înlocuită cu „Lămîia de aur”. La silueta de viespe pe care şi-o menţine pentru a apărea în revistele colorate de la Bucureşti, bănuim că doamna Steliana bea numai apă plată cu lămîie şi uitat de mult gustul barabulelor prăjite.     
Fiţi sociabili!