Curaj, nu glumă

Curaj, nu glumă

  • Gheorghe Flutur caută finanţare la Compania Naţională de Investiţii pentru modernizarea unui drum existent prin pădure, din dorinţa de a scurta distanţa dintre mănăstirile Putna şi Moldoviţa. Poate că acum, că-s liberalii domnului Flutur la putere, se vor găsi bani, însă ce te faci cu oengeurile astea, pentru că, din informaţiile noastre, pe traseul Putna – Moldoviţa trăieşte o familie de bursuci care nu vrea să-şi părăsească bîrlogul, pentru că este moştenire de familie.
  • Tot preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a anunţat că Ministerul Tineretului şi Sporturilor intenţionează să preia tabăra Bucşoaia – Frasin, pentru a o transforma într-un complex sportiv naţional. Investiţia ar trebui să fie făcută tot de CNI. Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a solicitat Companiei Naţionale de Investiţii fonduri pentru construcţia unei aducţiuni de apă şi canalizare către Aeroportul „Ștefan cel Mare” şi Parcul Industrial „Bucovina 1”. La cîte solicitări există din partea domnului Flutur, altă soluţie nu va fi decît ca Guvernul PNL să înfiinţeze o companie de investiţii care să se ocupe exclusiv de judeţul Suceava.
  • Gheorghe Flutur, de astă dată în calitate de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, dar şi de lider al Ligii Aleşilor Locali din PNL, a declarat la Consiliul Naţional al partidului că „PNL este partidul curajului”. Într-adevăr, mare curaj îţi trebuie să pui mîna pe putere şi să-ţi împarţi bănoasele funcţii publice.
  • Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir, spune că pietonii, inclusiv cei cu dizabilităţi şi mamele cu copii în braţe, sînt obligaţi să treacă în continuare prin pasajul ilegal de sub podul de peste apa Sucevei, fiindcă administraţia PNL nu a fost în stare să construiască un pasaj suprateran care să lege bazarul de Iulius Mall. Pesemne că există o înţelegere între municipalitate şi bazarişti, în sensul că un pasaj suprateran ar fi însemnat o deplasare mai uşoară dintr-o parte în alta şi tot mai mulţi cumpărători şi-ar fi dat seama că la mall sînt mărfuri mai bune calitativ şi la un preţ mai mic decît cel din bazar.
  • Prefectul Alexandru Moldovan le-a atras atenţia şefilor instituţiilor publice să nu mai absenteze de la şedinţele Colegiului Prefectural. Ia să-i ameninţe că-i tunde zero sau că le cheamă părinţii la prefectură, să vezi atunci că unul nu mai lipseşte.

 

Fiţi sociabili!