Cristian Cuciurean

Cristian Cuciurean. Consilierul judeţean PSD, pentru că l-a furat somnul în toiul dezbaterilor din cadrul şedinţei Consiliului Judeţean Suceava, care a avut loc joi, 27 iunie.

Nu ştim care este stadiul lucrărilor la noua sală de şedinţe a Consiliului Judeţean Suceava, însă sperăm că aceasta va fi prevăzută şi cu paturi în care, înainte de dezbateri, să se întindă puţin consilierii rupţi de muncă, dar şi cu scaune care să aibă în moţul spătarului o pernuţă pe care aleşii obosiţi să pună capul din cînd în cînd. Dacă în proiect nu este prevăzut aşa ceva, atunci acesta va trebui modificat ca urmare a faptului că în şedinţa Consiliului Judeţean Suceava din 27 iunie s-a văzut că este neapărată nevoie de paturi şi pernuţe. La şedinţa respectivă, în timp ce dezbaterile erau în toi, consilierului judeţean PSD Cristian Cuciurean i s-au închis ochii, i-a căzut barba în piept şi a intrat în lumea viselor. Somnul domnului Cuciurean nu a fost unul lung, pentru că aleşii judeţeni în loc să tacă au continuat să dezbată problemele pentru care se întîlniseră.

Nu vrem să-l criticăm aspru pe Cristian Cuciurean pentru că ar fi nedrept. Este de înţeles oboseala dumnealui, pentru că face zilnic naveta de la Cîmpulung Moldovenesc, dar şi pentru că are o funcţie care-l consumă, cea de şef al Inspectoratului Şcolar Suceava. Deci, pe undeva îl înţelegem pe domnul Cuciurean. Totuşi, dacă în noua sală de şedinţe nu vor fi condiţii pentru odihnă, domnul Cuciurean ar trebui să renunţe la mandatul de consilier şi să-i lase pe alţii mai odihniţi. Ori, ar trebui să vină fresh la întîlnirile deliberativului. Dar pentru asta  ar fi nevoie să renunţe la funcţia de şef al Inspectoratului Şcolar, care-l obligă la navetă zilnică şi care-l stoarce de energie.

Pînă la viitoarea întîlnire, somn uşor, domnule Jupân de Pardon.   

Fiţi sociabili!