Costel Buta

Costel Buta. Liderul sindicatului de la „Ambro”, pentru că a fost prins băut la volan, iar în loc să trimită imediat pe cineva ca să mişte maşina din drum, a lăsat-o să zacă acolo, îngreunînd şi mai mult circulaţia pe Bulevardul George Enescu, şi nu numai.

Cascadorii plînsului şi ai rîsului au stat vreo nouă ore şi jumătate şi s-au uitat la o maşină lăsată în drum, care îngreuna traficul, gîndindu-se cum ar putea ei s-o mute de-acolo. Maşina marca Hyundai Tucson a zăcut abandonată în mijlocul drumului de miercuri, 8 mai, de la ora 24.00, şi pînă joi, 9 mai, la ora 09.30, complicînd traficul pe aglomeratul Bulevard George Enescu din municipiul Suceava şi dînd circulaţia peste cap şi pe alte artere. Pe la 09.30 a venit un om şi a luat-o, probabil unul dintre colegii sau subordonaţii liderului sindicatului de la „Ambro”, Costel Buta.

Domnul Buta a fost prins băut la volan, iar poliţiştii l-au dat jos. Domnul Buta a coborît, dar nici nu s-a obosit să sune la un cunoscut pentru a veni şi a muta ditamai maşinoiul din drum. După ce maşinoiul a fost în sfîrşit ridicat, cascadorii rîsului şi ai plînsului se întrebau cum de nu a intervenit nici o autoritate pentru a da Hyundai-ul la o parte. Poliţia poliţie spune că nu era treaba ei, ci a administraţiei locale, iar Poliţia Locală susţine că nu avea pîrghiile legale pentru a interveni. Halucinant.

Ne rîde lumea din toată lumea dacă află ce s-a petrecut la noi în tîrg, dacă află că timp de nouă ore şi jumătate o bucată de drum a fost blocată de maşina abandonată de unul pe care poliţia l-a prins băut.

Costel Buta, marele şi veşnicul lider de sindicat de la „Ambro”, merită din plin titlul de Jupân de Pardon, dar va trebui să-l împartă şi cu cei care n-au găsit o soluţie pentru mutarea maşinii, adică Poliţia poliţie şi municipalitatea. 

Fiţi sociabili!