Cîinii fumători

Gheorghe Flutur și-a făcut apariția pe ”Areni”, dar nu pentru a asista la o partidă de fotbal, pentru că nu e pasionat de acest sport, dar și pentru că spectatorii sînt interziși pe stadioane. Domnul Flutur a călcat pe gazonul și pe zgura de pe ”Areni” pentru că este iubitor de ciobănești de Bucovina și de aceea a vrut să participe la Expoziția Chinologică CAC și arbitrajul de selecție pentru cîinii din rasa ciobănesc de Bucovina, o acțiune organizată de Clubul Național Bucovina al Crescătorilor și proprietarilor de cîini de rasă ciobănesc românesc de Bucovina, în parteneriat cu Consiliul Local și Primăria Suceava.

Domnul Flutur consideră că ”ciobănescul de Bucovina este o emblemă, care și după fizionomie și după lătrat i se potrivește omului gospodar. Nu am să uit niciodată primul meu cîine ciobănesc de Bucovina pe care l-am avut cînd am început meseria de inginer silvic. Un bătrîn mi-a spus că acest cîine cu lătrat gros definește statutul omului, dacă e gospodar sau mai puțin gospodar”.

Și de atunci negospodarii, care stau toată ziua în fund pe prispă și beau rachiu și tutun, le dau și cîinilor să fumeze și astfel devin și ei gospodari.

Expoziția cîinologică

Fiţi sociabili!