Cătălin Nechifor

Cătălin Nechifor. Fostul preşedinte al PSD Suceava, pentru că, după modelul şefului său fost şi actual, Victor Ponta, nu ştie decît să atace partidul care l-a făcut europarlamentar, preşedinte de consiliu judeţean şi parlamentar.

Deputatul Pro România de Suceava, Cătălin Nechifor, atacă PSD-ul cum nici măcar PNL-ul nu o face. Cătălin Nechifor procedează fix ca şeful său de la Pro România, care i-a fost şef şi la PSD pînă la adînci tinereţi, Victor Ponta, neştiind altceva decît să lovească în partidul care i-a dat lapte, carne, brînză, ouă, dar şi funcţiile de europarlamentar, de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava şi de deputat. Nu spunem că domnul Nechifor nu a avut nici un merit în ocuparea acestor funcţii, mai ales în cazul eurodeputăţiei, dar fără a avea în spate ditamai partidul, cum este PSD, nu ar fi reuşit.

Ţinta preferată a domnului Nechifor este cel care i-a luat locul la şefia partidului şi care l-a făcut deputat, senatorul Ioan Stan. Mai nou, Cătălin Nechifor spune că există un blat între Ioan Stan şi preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur. Totodată, domnul Nechifor le-a cerut celor doi „să vină în fața cetățenilor și să spună ce au făcut concret, cu ce pot să se laude, deoarece o campanie în care să critice că nu a fost bun PSD sau PNL nu este relevantă. Discutăm în primul rînd despre oameni, discutăm despre lideri, despre cei care au condus într-un fel sau altul partidele politice la acest nivel. PSD foarte jos, PNL mai sus”. Dar mai întîi să spună dumnealui ce-a făcut cît a fost preşedintele Consiliului Judeţean. Sau mai degrabă ce n-a făcut, dat fiind faptul că după patru ani de mandat a pierdut şefia CJ în favoarea lui Gheorghe Flutur.

Revenind la atacurile lui Cătălin Nechifor la adresa fostului său partid şi a şefului acestuia, atacuri pe care le găseşti pe toate drumurile şi pe toate site-urile, deputatul de Suceava, la fel ca şi Victor Ponta, demonstrează că doctrina Pro România, acest PSD 2, este aceea de a lovi neîncetat în PSD 1.

Fiţi sociabili!