Careul de graşi

Careul de graşi

  • Deputatul Pro România de Suceava, Cătălin Nechifor, spune că dacă celelalte formaţiuni politice au pregătit o quintă spartă pentru europarlamentare, partidul lui Victor Ponta propune un careu de aşi. Dacă este să observăm că din partid fac parte foşti îmbuibaţi din PSD, putem spune că Pro România vine în faţa alegătorilor cu un careu de graşi.
  • Conform lui Cătălin Nehcifor, candidatul Pro România de pe locul II, comisarul european Corina Crețu, „cînd sună pe cineva răspunde, fie că e vorba de Junker, fie că e vorba de Timmermans sau de alții”. Normal, fiindcă poate întreabă ce mai poate face pentru ei şi pentru ţările lor.
  • Cătălin Nechifor este deranjat de cei care-şi asumă nişte merite pe nedrept şi a spus că, de exemplu, proiectul Cetăţii de Scaun l-a preluat cu un grad de realizare de 23% şi l-a finalizat în 2015. Totuşi, dacă-i aşa de priceput, de ce domnul Nechifor şi-a lichidat performanta societate de construcţie şi s-a făcut parlamentar?
  • Avocatul Emanuel Papuc s-a înscris în Pro România Suceava şi coordonează compartimentul juridic. Dacă va face treabă bună, în ziua în care Cătălin Nechifor va fi obligat de statul partidului să renunţe la conducerea filialei pentru a putea ocupa numai o funcţie la vîrful formaţiunii politice, atunci domnul Papuc va prelua conducerea Pro România, care va fi astfel cunoscută sub numele de Ceata lui Papuc.
  • Consilierii judeţeni au votat acordul de parteneriat între Consiliul Județean și Universitatea „Ștefan cel Mare” pentru derularea proiectului „Diaspora, educație și formare. Ambasador de Bucovina”, care va fi promovat la finanțare în cadrul programului „Educație, Nicolae Iorga” la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni. Bănuim că proiectul dedicat bucovinenilor împrăştiaţi prin lume va fi respins pe motiv că Nicolae Iorga era din Botoşani.
  • Pentru a da un exemplu, cîţiva angajaţi ai Poliţiei Municipiului Suceava au strîns gunoaiele şi au spălat parcarea cu un furtun adus de-acasă. Să mai spună cineva că poliţiştii nu fac nimic. Sau să se mai mire cineva că poliţiştii ies de tinerei la pensie cu nişte pensii mai mari decît salariile pe care le au.

 

Fiţi sociabili!