Bucovina Rock Castle dă să-nceapă

Numai săptămîna asta nu-i cealaltă, așadar numai un weekend ne desparte de cel în care cetatea iarăşi va fi asediată de rockeri din toata țara, dar și din lumea largă, lucru pe care pot să-l confirm cu vîrf și îndesat: m-au sunat foști elevi, actualmente studenți, și din Anglia, și din Olanda, și din Danemarca, cerîndu-mi detalii despre eveniment, mulți planificîndu-și revenirea în România în funcție de datele Festivalului. Foarte tare e și faptul că despre una din modificările de pe afiș am aflat eu însumi de la unul din ei! Asta deoarece intrase pe site-ul unui grup care nu mai poate participa și care anunțase acolo abandonul înainte de a-l anunța și aici!

Și după ce s-au produs toate modificările posibile, mai multe decît în toate celelalte ediții pe adunate, line-up-ul final include (probabil!) următoarele nume: Leprous, TesseracT, Vola (ultimii apăruți pe afiș, danezi), Skindred, Alternosfera (e aproape de la sine înțeles că nu se poate fără ei, din moment ce continuă să fie cei mai iubiți dintre toți cei care s-au perindat pe aici…), Grimus, Bloodrush (bulgari, pe care un domn care cam știe ce spune îi estimează a fi marea revelație a acestei ediții), Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut (iar mie îmi place enorm numele grupului), Mother’s Cake, în sfîrșit nelipsitele Luna Amară, Toy Machines și Relative, grupurile în care prestează și pe scenă cîțiva domni care sînt de altfel principalii responsabili de bunul mers al evenimentului.

În acest an, indiscutabil, capetele de afiș vor fi norvegienii Leprous și englezii TesseracT pe care vor veni să-i vadă nu doar fanii lor, ci și muzicieni români importanți, unii declarîndu-mi chiar în timpul Festivalului de Blues că nu pot rata așa un eveniment. Ne vedem în șanț. Cît mai e pînă săptămîna viitoare!?

Fiţi sociabili!