Bucovina poloneză

Duminică, fostul mare fotbalist Miodrag Belodedici a dat lovitura de începere a partidei dintre FCSB şi CS Universitatea Craiova, marcînd astfel împlinirea a 32 de ani de la cîştigarea Supercupei Europei împreună cu Steaua. Cu cîteva zile înainte, domnul Belodedici fusese în judeţul nostru, mai exact la Vatra Dornei, unde a promovat Cupa Tymbark, competiţie rezervată copiilor cu vîrste între 6 şi 12 ani.

Miodrag Belodedici este citat de site-ul Federaţiei Române de Fotbal spunînd: „A fost extraordinar de interesant pentru mine să văd, încă o dată, cum copiii pasionaţi de fotbal fac totul cu o implicare de om matur. În cei peste doi ani de cînd sînt ambasadorul Cupei Tymbark Junior am avut ocazia să văd antrenîndu-se sau jucînd în competiţie mii de copii şi, de fiecare dată, am fost plăcut impresionat de energia şi dăruirea lor. Îi voi susţine pentru a-şi urma pasiunea pentru fotbal”.

Tymbark este parte a grupului polonez Maspex Wadowice, pe pagina căruia scrie aşa: „Începînd cu luna martie 2016, Rio Bucovina a devenit parte a Grupului Maspex Wadowice. Rio Bucovina a luat fiinţă în anul 2006 avînd ca obiect principal de activitate îmbutelierea apei minerale naturale Bucovina şi producţia băuturilor răcoritoare Rio. Mărcile comercializate de Rio Bucovina sînt: Bucovina (apă minerală naturală plată şi carbogazificată); La Vitta (apă de izvor plată şi apă de masă carbogazoasă); Rio, Malibu, Bon Ton (băuturi răcoritoare carbogazoase); Golden Horse (băutură energizantă); La Vitta (produse alimentare)”.

Aţi auzit de vreo firmă din judeţul Suceava sau din ţara asta mare care să fi intrat în forţă pe piaţa poloneză şi să sponsorizeze o competiţie pentru copii, al cărei ambasador să fie fostul mare fotbalist polonez Jerzy Dudek?

Comentariu difuzat de Radio Top Suceava – 104 FM.

Fiţi sociabili!