Bruxelles-ul nu-i ca Bucureştiul

  • La evenimentul caritabil organizat la Vatra Dornei de organizaţiile de femei şi de tineret ale Partidului Social Democrat s-au strîns 11.000 de lei. Printre participanţii la eveniment s-a numărat şi primarul PDL al municipiului, Ilie Boncheş. Primarul speră ca prezenţa sa să nu fi trecut neobservată şi că cineva din organizaţia de bărbaţi a PSD îi va spune şefului partidului şi al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, să „doneze” nişte bani pentru administraţia condusă de dumnealui.
  • Încurajat de cum au ieşit defilările de Ziua Naţională, Cătălin Nechifor a spus că de-acum încolo va organiza numai manifestări mari. Mai bine ar vorbi domnul Nechifor la Bucureşti cu şefii săi să se organizeze astfel încît românii să aibă numai salarii şi pensii mari.
  • Vasile Mocanu, singurul candidat pentru funcţia de şef al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Suceava, a trecut examenul desfăşurat în urmă cu cîteva zile. De fapt, domnul Mocanu luase examenul încă din septembrie 2012, atunci cînd PNL-ul l-a pus şef interimar al instituţiei.
  • Primarul PDL al comunei Adîncata, Viorel Cucu, a anunţat că vor începe lucrările de modernizare a drumului comunal Adîncata-Feteşti. Lucrările în valoare de 2,3 milioane de lei sînt finanţate de fonduri europene. Norocul cetăţenilor din zonă este că Bruxelles-ul nu-i ca Bucureştiul, adică nu ţine cont de apartenenţa politică a primarului.
  • 300 de copii de la o şcoală din Adîncata au primit dulciuri, fructe şi jucării din partea primarului Viorel Cucu şi a parlamentarului PDL din Colegiul Suceava 2, Ioan Balan. Norocul copiilor că au în zonă un deputat care-i din acelaşi partid cu domnul primar.
  • Pînă pe 6 ianuarie 2014, Filiala Suceava a Asociaţiei Studenţilor Creştini Ortodocşi din România organizează campania „Primeşti căldură, oferind”. Nu este vorba despre o campanie de reducere a datoriilor pe care sucevenii le au la „Termica”, că doar campania nu se intitulează „Primeşti căldură, oferind bani pentru factură”.
  • Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, senatorul de Fălticeni Ovidiu Donţu, susţine că în ceea ce priveşte neadmiterea României în spaţiul Schengen, noi, românii, ne aflăm într-o situaţie delicată. Referitor la ratarea acestui obiectiv, ei, guvernanţii, se află într-o situaţie penibilă.

 

  

Fiţi sociabili!