Bogdan Loghin

Bogdan Loghin. Fostul viceprimar PSD al Rădăuţilor, pentru că nu a avut bărbăţia să recunoască faptul că a intrat în conflict cu conducerea partidului, fiind dat afară, pentru că tînjea să candideze la funcţia de primar, şi nu pentru că l-a apucat dintr-odată antipesedismul.

Am auzit multe lucruri bune despre Bogdan Loghin. Am auzit că este un tînăr cu bun simţ, harnic şi priceput. Domnul Loghin a ajuns oarecum în centrul atenţiei publice, după ce PSD-ul l-a dat afară din partid, acesta pierzîndu-şi automat funcţia de viceperimar. Tînărul pesedist a fost repede luat în braţe de PNL şi prezentat ca fiind un mare erou. Bogdan Loghin a fost premiat la Gala Tinerilor PNL pentru că a avut marele curaj să declare public că nu o va vota pe Viorica Dăncilă, ci va pune ştampila pe numele lui Klaus Iohannis, şi că le-ar fi spus celor din PSD că nu-i bine ce se întîmplă în partid. Liberalii l-au prezentat pe domnul Loghin ca fiind victima Ciumei Roşii, care l-a exclus pentru „delict de opinie”.

Dacă, într-adevăr, ar fi fost curajos, Bogdan Loghin ar fi recunoscut în faţa opiniei publice din Rădăuţi şi din întregul judeţ că a intrat în conflict cu conducerea PSD pentru că tînjea la postura de candidat la funcţia de primar la alegerile de anul viitor. Un pesedist cu state destul de vechi ca domnul Loghin nu a devenit antipesedist peste noapte din cauza acţiunilor şefilor de la Bucureşti, ci a intrat în conflict pentru că preşedintele Organizaţiei Municipale Rădăuţi a PSD, Nistor Tătar, nu a vrut să se dea la o parte pentru a-i face loc lui. Bogdan Loghin a stat cuminte în PSD pînă cînd i-a fost foarte clar că Nistor Tătar nu va renunţa să candideze pentru al doilea mandat de primar, după care a început să facă gît. Deci, interesul personal i-a dictat comportamentul. Dar, las’ că-l face PNL-ul candidat pe marele curajos de Rădăuţi.

Dacă domnul Loghin ar fi recunoscut adevăratul motiv pentru care s-a despărţit cu scandal de PSD, atunci l-am fi găzduit în rubrica alăturată.

Fiţi sociabili!