Bogdan Codreanu

Bogdan Codreanu. Primarul PMP al comunei Pojorîta, pentru că a dat primul semn că se pregăteşte să trădeze din nou, pentru a se reîntoarce în braţele lui Gheorghe Flutur, cel pe care l-a trădat în urmă cu patru ani.

Luni, 13 ianuarie 2020, deputata PNL de Dorna, Angelica Fădor, a postat pe pagina sa de Facebook următorul text: „Cu bucurie am participat ieri la inaugurarea Școlii cu cl. I-VIII Pojorîta. Începînd de astăzi copiii vor învăța într-o școală modernă, în condiții deosebite.
Felicitări administrației locale pentru investițiile realizate!”. Textul este însoţit de o fotografie în care doamna Fădor, primarul PMP de Pojorîta, Bogdan Codreanu, şi încă o doamnă taie panglica inaugurală. În spate se văd cîţiva preoţi şi copii în costume populare. Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PMP, Marian Andronache, nu apare în fotografie, semn că nu a fost la eveniment. Semn că domnul Codreanu este unul dintre primarii non-PNL pregătiţi să trădeze pentru a trece în barca liberalilor. Da, era normal ca doamna Fădor, fiind deputat de zonă, să fie prezentă la inaugurare, dar trebuia să fie chemat şi preşedintele PMP pentru că, aşa cum arătam, domnul Codreanu este primar PMP, iar la alegerile locale din 2016 acest partid l-a pus primul pe lista consilierilor judeţeni PMP şi a anunţat că în caz de victorie îl va propune pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

În urmă cu patru ani, domnul Codreanu spunea de ce părăseşte PNL-ul condus, ca şi astăzi, de Gheorghe Flutur, pentru a candida din partea PMP: „Cu Flutur nu am mai avut comunicare. Toată lumea ştie că drumul spre Vatra Dornei şi Ardeal trece prin Pojorîta şi noi eram acolo”. Abia aşteptăm să-l auzim pe domnul Codreanu ce va spune în ziua în care efectiv va trăda din nou, pentru a se întoarce în braţele celui pe care l-a părăsit în urmă cu patru ani.

 

 

Fiţi sociabili!